Чи можна дарувати грошове дерево та як це правильно зробити

15 березня 2023, 12:06
Перш ніж подарувати грошове дерево зі свого будинку, найкраще занулити його енергію, щоб не віддати разом з ним і добробут.

Грошове дерево
Чи можна дарувати грошове дерево на весілля, день народження і Новий рік / Фото pixabay.com

Грошове дерево - це рослина, яка накопичує енергетику будинку, а також притягує добробут у сім'ю. У зв'язку з цим виникає питання, чи можна дарувати грошове дерево, адже таким чином є ризик віддати грошову енергію іншій людині.

Насправді дарувати товстянку можна. Якщо піднести грошове дерево в якості подарунка комусь із членів родини, це допоможе зміцнити грошові потоки, а також принесе удачу. Якщо подарувати рослину колезі по роботі, то стосунки стануть більш дружніми.

Кому не можна дарувати грошове дерево

Рослину зі свого будинку не можна віддавати заздрісним друзям, ревнивим родичам або колегам. Такий вчинок може забрати вашу енергію та добробут.

Як правильно дарувати грошове дерево

Перед тим, як подарувати товстянку, необхідно розповісти історію її походження. Дарувати такий подарунок можна лише з добрими і позитивними думками.

Також потрібно сказати людині, якій призначається подарунок, що розміщувати грошове дерево необхідно в зоні багатства, оскільки тоді вплив подарунка посилиться удвічі.

Важливе правило: віддавати рослину можна людям з позитивними емоціями і лише тим, кого дійсно любите і поважаєте.

Перш ніж подарувати грошове дерево зі свого будинку, найкраще занулити його енергію, щоб не віддати разом з ним і свій добробут.

Чи можна дарувати грошове дерево на день народження

Толстянка - відмінний подарунок на день народження, оскільки рослина символізує багатство, приносить дохід і в принципі її енергетика може допомогти змінити життя на краще.

Якщо ви підносите такий подарунок, потрібно взяти плату у вигляді монетки. Це необхідно для того, щоб у вас не похитнулося фінансовий стан.

Чи можна дарувати грошове дерево з дому

Якщо рослина дарується з сім'ї, де грошові справи вже налагоджені, до грошового дереву потрібно прикріпити китайські монетки, пов'язані червоною ниткою. Це допоможе уникнути ситуації, коли ви передасте імениннику всю свою фінансову удачу.

Чи можна подарувати грошове дерево на Новий рік

Перед тим як піднести подарунок, ретельно огляньте кожен листочок рослини, знайдіть зів'яле або хворе листя та видаліть його.

Якщо цього не зробити, майбутній власник рослини не лише не збільшить своє багатство, але може втратити нажите або отримати проблеми зі здоров'ям.

Оскількиц це подарунок до Нового року, бажано дарувати рослину, припорошену штучним снігом.

Чи можна дарувати грошове дерево на весілля

На весілля товстянку можна подарувати в декількох варіантах:

  • штучне грошове дерево;
  • оригінально прикрашене дерево.

Якщо ви даруєте молодятам живе грошове дерево, воно повинно бути в красивому горщику.

Якщо ви даруєте штучне грошове дерево (складається з монеток та дроту), то на нього можна нанизати паперові грошові купюри в якості додаткового фінансового бонусу. Також на тонкі гілочки можна пов'язати різноколірні стрічки, що буде символізувати не лише добробут, а й любов.

Рекомендується, щоб у дерева було не менше 10 гілок по 10 монет, тобто всього не менше 100 монет.

До слова, якщо ви купили грошове дерево в магазині, його потрібно очистити від чужої енергії. Предмети очищають від непотрібної енергії, помістивши їх на три доби в солону воду. Після - промивають в проточній воді та використовують.

Раніше Главред писав, як доглядати за грошовим деревом, щоб в будинку водилися гроші.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти