Котлети будуть дуже соковиті і ніжні: скільки покласти цибулі в 1 кг фаршу

7 липня 2023, 12:35оновлено 8 липня 2023, 15:28
4333
Багато хто не знає для чого потрібна цибуля в котлетах. Цей продукт зробить страву соковитою.
лук, котлети
Скільки цибулі потрібно додати в 1 кг фаршу / Колаж: Главред, фото: instagram / lileklilek2, pixabay

Всі ми пам'ятаємо смак бабусиних або маминих котлет. Вони були просто неймовірні. Однак далеко не у кожної господині виходить приготувати смачні котлети. Багато хто не любить цибулю і не додає її в різні страви - це величезна помилка.

Цибуля - це те, без чого котлети не вийдуть такими, які повинні бути. Саме цибуля робить їх ніжними і соковитими. Однак скільки ж потрібно цибулі на 1 кг фаршу? Главред розібрався з цим і дізнався, як правильно додавати цибулю в фарш, щоб в котлетах не були гіркими.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати такий: Пальчики оближеш: рецепт неймовірних котлет з яблуками від Алли Пугачової.

відео дня

Скільки цибулі потрібно на 1 кг фаршу

Якщо ви додавали на 1 кг фаршу всього одну невелику цибулину, то робили велику помилку. В першу чергу все залежить від того, яку саме цибулю ви будете додавати в фарш.

Якщо ви хочете додати вже обсмажену цибулю, то на один кілограм м'ясної заготовки вам знадобиться 200-300 г обсмаженої цибулі. При цьому немає різниці, яке м'ясо ви використовуєте - курку, свинину чи яловичину.

Якщо ви додаєте сиру цибулю, то не варто брати більше 200 г. Вам буде достатньо 2 середніх цибулин.

Як додавати цибулю в фарш

Щоб додати цибулю в фарш, її спершу потрібно дрібно нарізати. Якщо ви хочете зробити так, щоб її взагалі не було видно в котлетах, то можна натерти цибулину на тертку, перебити в блендері або перекрутити в м'ясорубці. Всі ці способи відмінно і швидко допоможуть вам подрібнити цибулю.

Зверніть увагу, якщо ви захочете натерти цибулю на тертку, то варто бути готовими до того, що буде сильно щипати очі.

Додавати цибулю варто відразу після того, як ви перекрутили м'ясо в фарш. Разом з цибулею в котлети варто додати відразу спеції, намочений в молоці хліб і яйце. Фарш потрібно гарненько перемішати і котлети можна починати смажити.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти