Пальчики оближеш: рецепт неймовірних котлет з яблуками від Алли Пугачової

2 липня 2023, 15:23оновлено 7 липня 2023, 12:46
Всім відомі котлети перетворяться на справжній шедевр. Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, навіщо в котлети кладуть яблуко.
Алла Пугачова, котлети, яблука
Неймовірний рецепт котлет з яблуками від Пугачової / Колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, скріншот з відео, УНІАН

Кожна господиня хоче здивувати своїх рідних чимось смачненьким. Та навіть просто для себе цікаво спробувати щось нове або поліпшити улюблену страву. Мережу заполонив рецепт смачних котлет з яблуком від Алли Пугачової.

Подейкують, що ці котлети виходять неймовірно ніжні, соковиті і дуже смачні. Навіть Примадонна може здивувати не тільки на сцені, але і на кухні.

Ми також пропонуємо вам прочитати такий матеріал: Котлети будуть дуже соковиті і ніжні: скільки покласти цибулі в 1 кг фаршу.

відео дня

Що знадобиться

Для приготування котлет з яблуками за рецептом Алли Пугачової вам знадобиться:

  • 300 г баранини,
  • 300 г яловичини,
  • 300 г свинини,
  • 1 цибулина,
  • 2-3 скибочки хліба,
  • 1 яйце куряче,
  • 1-2 яблука (середні),
  • молоко,
  • соняшникова олія,
  • сіль, спеції (за смаком).

Як готувати

Для початку вам потрібно подрібнити м'ясо в фарш і ретельно перемішати всі види м'яса. Після цього потрібно нашаткувати цибулю. Також її можна натерти на тертці або перекрутити в м'ясорубці. Тим часом скибочки хліба варто замочити в молоці.

Цибулю і замочений хліб потрібно додати в фарш. Також варто досипати солі та інших спецій. Все ретельно потрібно перемішати.

Після цього необхідно почати натирати яблука на дрібній тертці. У фарш потрібно вбити сире яйце і відразу після цього додавати натерті яблука. Все це необхідно знову гарненько перемішати. Варто відзначити, що яблука в котлетах роблять страву більш соковитою і м'якою. Котлети будуть просто танути в роті.

Тепер справа дійшла до смаження котлет. Попередньо вам потрібно сформувати форму котлет, їх також можна обкатати в борошні або панірувальних сухарях - за бажанням.

Разом з цим потрібно розжарити сковороду, вилити соняшникову олію і почати смажити котлети з двох сторін. Не варто смажити котлети на занадто великому вогні, адже вони можуть підгоріти зовні і не приготуватися всередині. Краще використовувати середній вогонь. Їх також можна накрити кришкою під час готування, тоді вони будуть більш соковитими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти