Лише люди з найгострішим поглядом розгадають загадку: треба знайти павука у дровах

12 липня 2023, 07:05оновлено 15 липня 2023, 16:56
24017
Павук так добре заховався, що помітити його вдасться лише найуважнішим людям.
Дрова, паук
Треба знайти павука серед дров за 18 секунд/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії та головоломки можуть заплутати навіть найкмітливіших людей. Але якщо розгадувати їх регулярно і приділяти цьому хоча б трішки часу щодня, вже через короткий проміжок часу ви не впізнаєте себе. Адже такі вправи чудово розвивають мозок, покращують розумові здібності та загострюють увагу. Наступна оптична ілюзія змусить ваш мозок неабияк напружитися, адже потрібно буде знайти павука серед дров.

На завдання дається всього 18 секунд, тому доведеться добряче постаратися, щоб встигнути впоратися із загадкою за цей час, пише Fresherslive.

Кажуть, що "зовнішність може бути оманливою". Так само і з оптичними ілюзіями. На перший погляд здається, що ми бачимо на картинці одне, а насправді виявляється, що там є ще щось приховане.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати також наступну: Загадка, яку практично неможливо розгадати: потрібно знайти журавля на картинці

Так і з цією загадкою. На малюнку ми бачимо багато складених дров. І здається, нібито крім дров ця картина нічого нам не показує, але ж ні – десь там заховався павук, знайти якого буде дуже непросто.

Щоб вирішити це завдання, доведеться максимально сконцентруватися на ньому та не відволікатися ні на що інше. Засічіть потрібний час і тоді починайте пошуки, проглядаючи очима кожен сантиметр картинки. Наполегливість і цілеспрямованість не дадуть вам опустити руки і здатися.

Якщо вам все-таки не вдається знайти павука на картинці, спробуйте виділити собі на виконання завдання трохи більше часу, ніж заплановані 18 секунд.

Дрова, оптична ілюзія
Треба знайти павука серед дров за 18 секунд/ Fresherslive

Даємо невелику підказку – зверніть увагу на праву частину малюнка ближче до центру.

Внизу ми залишимо правильну відповідь.

Дрова, оптическая иллюзия
Павук заховався серед дров/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку. Екзотичний пейзаж заховав у своїх глибинах дику тварину. Не усім вдасться помітити, де схованка небезпечного чотирилапого.

Також раніше ми розповідали про загадку, яку практично неможливо розгадати – потрібно знайти журавля на картинці. Птах замаскований так добре, що знайти його майже неможливо. Зробити це зможуть лише одиниці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти