Загадка для найкмітливіших: потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку

11 липня 2023, 07:05оновлено 12 липня 2023, 14:38
3856
Екзотичний пейзаж заховав у своїх глибинах дику тварину. Не усім вдасться помітити, де схованка небезпечного чотирилапого.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Головоломки та оптичні ілюзії під силу не усім. Якщо ви раніше не розгадували таких загадок, спершу вам може бути важко і здаватиметься, що це вам не під силу. Але вже згодом ви помітите, наскільки ці загадки покращують вашу кмітливість та уважність. Наступна оптична ілюзія пропонує вам поринути у вир дикої природи і знайти там захованого гепарда за 15 секунд.

Дика природа буває небезпечною. І поки ви милуєтеся чудовими краєвидами, досить легко не помітити якусь небезпечну тварину, яка зачаїлася неподалік. Саме такий сюжет зображений на цій фотографії, повідомляє Fresherslive.

Ми бачимо пейзаж зі скелею, камінням і кущами. На перший погляд здається, що цей краєвид зовсім позбавлений уваги диких тварин, адже там не видніється жодної живої істоти. Але все насправді зовсім не так. Десь там причаївся гепард, який спостерігає за вами зі своєї схованки.

відео дня

Радимо розгадати також наступну головоломку: Лише люди з найгострішим поглядом розгадають загадку: треба знайти павука у дровах

На виконання цього завдання дається всього 15 секунд, тому варто буде поспішити і спробувати виконати його максимально швидко, ні на що не відволікаючись.

Але якщо вам не вдається виконати це завдання так швидко і вкластися у запропонований час, не варто засмучуватися, адже загадка і справді максимально складна. Просто виділіть собі більше часу і продовжуйте шукати.

Головоломка
Потрібно знайти непомітного гепарда на малюнку/ Fresherslive

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на один із каменів ближче до скелі. Нічого дивного там не помічаєте?

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Головоломки
Гепард на камінні/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, яку практично неможливо розгадати – потрібно знайти журавля на картинці. Птах замаскований так добре, що знайти його майже неможливо. Зробити це зможуть лише одиниці.

Також раніше ми розповідали про загадку для найкмітливіших, у якій потрібно знайти ключ на складному малюнку всього за 14 секунд. Велика кількість деталей не дозволять вам помітити розшукуваний предмет дуже швидко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти