Лише найкмітливіші розгадають загадку: потрібно за 5 секунд знайти людину серед статуй

24 травня 2023, 13:42
Непроханий гість так замаскувався, що помітити його буде непросто. Але його видасть одна проста деталь.
Головоломка, девушка
Потрібно за 5 секунд знайти людину серед статуй/ колаж: Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Різноманітні загадки і головоломки допомагають тримати мозок у тонусі. Така чудова розминка для мозку стане у нагоді як перед робочим днем, так і на перерві між роботою. Також загадки допоможуть гарно розважити себе на вихідних або ввечері після робочого дня, адже це може бути достатньо веселим проведенням часу. Наступна загадка змусить добряче напружитися, адже потрібно буде знайти людину, яка заховалася серед статуй.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 5 секунд, пише Mirror.

На малюнку ми бачимо 12 зображень людей. Проте лише одинадцять з них – це статуї дівчат і хлопців, а одне зображення належить людині, яка намагається не виділятися у такому товаристві.

відео дня

Але насправді цій людині не так уже й вдається не виділятися. Адже якщо придивитися, то одна деталь видає хитрого непроханого гостя, який намагається заховатися.

Можете спробувати розгадати загадку самостійно або ж запропонувати провести змагання між своїми друзями і рідними. Таким чином ви можете перевірити, хто з вас усіх зможе впоратися із загадкою найшвидше.

Головоломка
Потрібно за 5 секунд знайти людину серед статуй/ Bright Side

Якщо вам не вдається розгадати загадку, внизу ми залишимо правильну відповідь. Але не варто так легко здаватися – виділіть собі більше часу і спробуйте помітити людину на малюнку. Ми впевнені, якщо гарно зосередитися, то це завдання буде під силу кожному.

Головоломка
Чоловік дивиться на годинник/ Bright Side

Якщо придивитися, то у лівій частині зображення можна помітити чоловіка, який дивиться на ручний годинник. Це якраз та деталь, яка відрізняє його від усіх статуй.

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно за 10 секунд знайти кошеня. Знайти тваринку буде нелегко, адже чотирилапий заховався у такому місці, що не всі здогадаються.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти веселого собаку за 5 секунд. Нова головоломка допоможе вам перевірити, наскільки швидке ваше мислення, і чи здатні ви миттєво помічати окремі деталі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти