Місячне затемнення 16 травня 2022 року: чого не можна робити, щоб уберегтися від біди

13 травня 2022, 19:08оновлено 14 травня 2022, 16:05
Чим може бути важливо місячне затемнення - читайте в матеріалі Главреда.
місячне затемнення 2022
Як місячне затемнення 16 травня 2022 року може вплинути на благополуччя / depositphotos.com/

Перший коридор затемнень 2022 почався з часткового сонячного затемнення 30 квітня. Місячне затемнення 16 травня 2022 року в сузір'ї Скорпіона закриє цей період. Воно відбудеться о 7:11 за київським часом.

Про те, коли Місяць увійде в повну фазу і як це може відбитися на благополуччі, читайте в матеріалі: Повня у травні 2022: що потрібно робити в цей день, щоб уберегтися від бід.

Сузір'я Скорпіона відповідає за спілкування, тому день місячного затемнення може надати негативний ефект на комунікативні навички. Підвищується ймовірність виникнення конфліктних ситуацій. В особистих відносинах може на перший план вийти ревнощі. Не давайте своїй другій половинці приводу для, проведіть більше часу разом, уникаючи гострих тем в спілкуванні. Будьте гранично обережними з незнайомцями, в цей день найлегше стати жертвою обману. Люди більш ніж зазвичай схильні до маніпуляцій.

відео дня

читайте такожДоленосні зміни і оновлення людства: три потужних астрологічних події 5 років

У день закінчення коридору затемнень деякі можуть зіткнутися з незворотністю змін. Можуть прийти до завершення особисті або ділові відносини. Це може стати сигналом того, що потрібно рухатися в протилежному напрямку, тим самим привносячи в своє життя позитивні зміни.

Місячне затемнення найважливіший день не тільки травня, але і першого півріччя. Він допоможе правильно розставити пріоритети і зосередитися на справах першої важливості.

При сприятливому розташуванні планет в натальній карті сни в цей день можуть бути віщими і нести в собі цінні підказки як змінити своє життя на краще.

читайте такожКазкове везіння, грошовий успіх і щастя в любові: три знаки зодіаку стануть улюбленцями фортуни на найближчі роки

Місячне затемнення 16 травня 2022 року - що не можна робити

Цей день володіє потужною енергетикою і може нашкодити, якщо направити її в неправильне русло. У період місячного затемнення не можна:

  • лаятися і сваритися;
  • брати в борг або позичати гроші;
  • укладати шлюб і починати відносини;
  • брехати і маніпулювати людьми в своїх інтересах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти