Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада: приємний збіг обставин або удача у всіх починаннях

1 листопада 2021, 10:44
Нові знайомства, лестощі або напруга у відносинах - кому очікувати - розповість гороскоп Главреда.
Луннй гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

У період убуваючого Місяця з 1 по 4 листопада сприятливо очищати простір навколо себе і всередині себе, наводити порядок і планувати найближче майбутнє. У молодик 5 листопада - не варто починати нові проекти і проводити важливі переговори. А ось зростаючий Місяць в Стрільці 6 і 7 листопада сприяє новим знайомствам і романтичним пригодам.

Про те, кому зі знаків пощастить зміцнити своє матеріальне становище, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада: борги, Боротьба за гроші або неймовірне везіння.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Овен

Тиждень для Овнів буде спокійним, але може здатися довгим. Можливо, деякі представники знака стихії вогню можуть відчути нудьгу і привнести в життя яскравих фарб і емоцій. Однак не варто вплутуватися в ризикові заходи. Краще займіться справами, які відкладали в довгий ящик. У середині тижня можуть виникнути питання, пов'язані з фінансовою або особистою сферою. У прийнятті рішень не варто покладатися на думку порадників.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Тілець

Для Тільців настає сприятливий період для спілкування і налагодження зв'язків. Ваші життєва енергія і оптимізм притягують оточуючих. Час, коли можна озвучувати свої прохання або побажання. Справи, результат яких для вас не ясний, краще відкласти. Несподівана ситуація може перешкодити втілити їх в життя. Зачекайте, поки ситуація стабілізується.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Близнюки

Життєва енергія Близнюків на піку. Ви отримаєте цінну інформацію, яка допоможе вам підвищити авторитет в суспільстві і зміцнити матеріальне благополуччя. Сприятливий час для переговорів і укладення угод, вони будуть успішними для всіх сторін. В особистому житті не виключена напруга між вами і партнером. Це може статися через те, що ніхто не хоче йти на поступки.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Рак

У період убуваючого Місяця Ракам доведеться приймати важливі рішення, які можуть вплинути на майбутнє. Можливо вашим родичам потрібна допомога. Тиждень буде настільки насиченим, що ви можете відчути себе білкою в колесі. Щоб уникнути емоційного вигорання, необхідно якісно відпочивати. Сприятливий період для експериментів зі стилем і зачіскою. Це допоможе залучити нових шанувальників і оживити ваше особисте життя.

читайте такожМолодик в листопаді 2021: що потрібно робити, щоб залучити енергію грошей

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Лев

На цьому тижні Левам більше часу захочеться проводити в сімейному колі і приділяти увагу близьким людям. Вир домашніх обов'язків закрутить представників знака і можна виявити, що справи по дому дещо накопичилися. Допомога близьким буде для вас в пріоритеті. Як і душевне спілкування. Бажання доводити свою значимість буде зберігатися весь період. На вихідних віддавайте перевагу активному відпочинку на свіжому повітрі.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Діва

До кінця тижня у Дів виникне бажання завершити всі справи, які з якихось причин були відкладені. Ви досить енергійні і прекрасно справляєтеся з поставленими завданнями навіть швидше, ніж розраховували. До молодика важливо розчистити і організувати свій особистий простір і привести думки в порядок. Сприятливо налагодити відносини з рідними або відновити старі контакти з дорогими людьми. На вихідних в сімейному колі можна обговорити важливі питання, в яких раніше не виходило прийти до спільної думки.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Терези

На цьому тижні найкращим рішенням для Терезів буде зайняти вичікувальну позицію і не проявляти надмірної активності. Перш ніж приймати важливе рішення необхідно зважити всі за і проти, оцінивши свої можливості і ризики. На стабільність можна поки не розраховувати, тому з вибудовуванням планів на майбутнє потрібно почекати. Вихідні - гарний час для пошуку своїх прихованих талантів і творчої реалізації.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Скорпіон

У понеділок-вівторок Скорпіони повинні зайнятися підведенням підсумків виконаної роботи. Варто подумати, як і про допущені помилки, так і про плани на найближче майбутнє. Молодик - ідеальний час, щоб розпрощатися зі шкідливими звичками. В кінці тижня вас може здолати напад нудьги. Не варто піддаватися негативним думкам, проведіть час з користю в приємному дружньому колі.

читайте такожМісячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Стрілець

Стрільці на цьому тижні будуть генераторами оригінальних ідей, які оцінять оточуючі. У професійній діяльності не варто покладатися на допомогу з боку, прикладіть максим зусиль, щоб вирішити питання самостійно. Зірки обіцяють успіх у нових починаннях. В кінці тижня відносини з родичами можуть загостритися. Поради та моралі можуть викликати напад роздратування. Однак не варто піддаватися емоціям, так можна наламати дров.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Козеріг

Сприятливий тиждень для Козерогів. Не варто звалювати на свої плечі все і відразу, ви можете випустити з уваги важливу дрібницю і зробити прикру помилку. У другій половині тижня вдалий збіг обставин допоможе вирішити давню проблему. У нових починаннях можливі невеликі труднощі. Однак ви зможете їх подолати. У спілкуванні з близькими людьми важливо прислухатися до побажань. Можливо, ви неправильно витлумачите наміри партнера.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Водолій

На початку тижня Водолії можуть зіткнутися перед важкою необхідністю вибору з декількох варіантів. Приймаючи рішення, більше покладайтеся на досвід, ніж на інтуїцію. Всі важливі переговори варто відкласти до кращих часів. Ви можете відчути інтерес до творчості або мистецтва. Саме час проявити себе з нового боку.

Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: риби

Цей період для Риб буде наповнений спілкуванням. Однак важливо зрозуміти справжні наміри співрозмовника за солодкими словами лестощів. У розмові потрібно аналізувати і зіставляти факти. Нові знайомі можуть стати джерелом цікавих ідей, які вдасться втілити в життя. У вирішенні завдань скористайтеся нестандартним підходом. У період зростаючого місяця-в кінці тижня ваше чарівність і сексуальність зростають – саме час вирушати на побачення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти