Місячний гороскоп на тиждень 23-29 серпня: збитки, конфлікти з близькими або цікаві знайомства

22 серпня 2021, 00:44
Яких поворотів долі варто очікувати знакам Зодіаку вже найближчим часом, розповість місячний гороскоп Главреда
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

З 23 по 29 серпня – період убуваючого Місяця. Сюрпризи, які підносить доля, не завжди приємні, але потрібно вміти сконцентруватися на проблемі і максимально швидко її вирішити. Вирішення важливих питань краще відкласти на більш сприятливий час. На цьому тижні можна вигідно продати непотрібні речі.

Про те, як правильно розпорядитися бюджетом, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 23-29 серпня: обман, несподівані збитки або вдалі покупки.

Місячний гороскоп на тиждень: Овен

Імпульсивність Овнів на цьому тижні може спровокувати конфлікти і розбіжності в поглядах з оточуючими. Можливі аварійні ситуації на дорогах. Потрібно постаратися тримати емоції під контролем. Ви будете активні, проте не всі ваші дії можуть увінчатися успіхом. Буде складно слідувати правилам і дотримуватися встановлених меж. Завжди потрібно думати про наслідки своїх вчинків. Не варто жити в полоні ілюзій.

відео дня

Місячний гороскоп на тиждень: Тілець

Тільці можуть відчути, що відносини в родині загострилися. Особливо складно буде знайти спільну мову з жінками. У період убуваючого Місяця дадуть про себе знати проблеми, вирішення яких відкладалося на потім. Цей тиждень може стати часом змін, до яких буде складно пристосуватися. Вже в другій половині тижня ви простіше будете сприймати події, які відбуваються навколо вас.

Місячний гороскоп на тиждень: Близнюки

Ви будете шукати підступ в кожному сказаному слові. Однак не варто проявляти зайву підозрілість і відпускати ситуацію. Друга половина тижня порадує цікавим спілкуванням і новими знайомствами. Не потрібно перестаратися, щоб справити враження на нових знайомих: це може зіграти проти вас. Саме час виконувати свої обіцянки. Ваш організований підхід до роботи оцінить начальство.

Місячний гороскоп на тиждень: Рак

Фаза убуваючого Місяця може на цьому тижні обернутися скандалами зі старшими або неприємностями з начальством. Вирішувати ділові питання і домовлятися – непосильне завдання для Раків. Початок тижня буде наповнений суєтою. У цей період краще обмежити спілкування і соціальні контакти. До того ж, родичі можуть втрутитися у ваше життя. Постарайтеся поповнити запаси життєвої енергії і гарненько відпочити.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 23-29 серпня: курортний роман, загадковий шанувальник або обман

Місячний гороскоп на тиждень: Лев

Категоричність Левів може відштовхнути оточуючих. Варто подивитися на світ ширше і прийняти той факт, що люди можуть мати свою власну думку. Конфлікти можуть привести до серйозних проблем з колективом. Не приймайте миттєві рішення, вони можуть бути помилковими і може знадобитися багато часу, щоб вирішити проблему. Найкраще, що ви можете зробити на цьому тижні, взяти паузу і відновити сили, розібравшись в собі.

Місячний гороскоп на тиждень: Діва

Діви активно візьмуться за вирішення проблем. Ваша підприємливість безсумнівно позначиться на результатах роботи. Однак на цьому тижні вам доводиться розраховувати тільки на себе. У другій половині тижня буде складно оцінювати ситуацію, що склалася. Неприємності, які можуть виникнути в даному періоді, оборотні, тому не варто впадати в зневіру. Утримайтеся від ризикованих заходів.

Місячний гороскоп на тиждень: Терези

У Терезів на цьому тижні - всі карти в руках. З'явиться можливість значно поліпшити сові матеріальне становище і обзавестися корисними зв'язками. Приймаючи важливі рішення, порадьтеся з компетентними в цій сфері людьми, їх поради виявляться корисними. Ближче до кінця тижня про спокійне існування можна і не мріяти, події будуть змінювати один одного з надзвичайною швидкістю. Освоїтися в такому темпі буде складно. У професійній сфері вміння йти на ризик допоможе вам збільшити доходи. Зростуть шанси знайти високооплачувану роботу. Можлива вельми приваблива пропозиція.

Місячний гороскоп на тиждень: Скорпіон

Сприятливий період для самореалізації і пошуку прихованих талантів. Скорпіони відчують бажання позбутися від усього, що заважає рухатися вперед. На початку тижня представники знака стихії води можуть потрапити під чужий вплив, який може привести до збитків. Намагайтеся більше прислухатися до своїх власних бажань.

читайте такожГороскоп на вересень 2021 для всіх знаків Зодіаку: шлюб за розрахунком, проблеми минулого або зради

Місячний гороскоп на тиждень: Стрілець

Недостатність життєвої енергії може позначитися як на загальному стані організму, так і на здатності виконувати роботу. Не варто звалювати на свої плечі великий обсяг роботи. На цьому тижні наслідки власних помилок можуть дати про себе знати. Відповідальність за близьких людей не зможе дати вам повністю розслабитися.

Місячний гороскоп на тиждень: Козеріг

Життєві обставини змусять Козерогів переглянути свої духовні цінності. Зайва емоційність може перешкодити об'єктивно оцінити те, що відбувається навколо. Не варто поспішати робити висновки, краще глибше розібратися в проблемі. У першій половині тижня варто обмежити спілкування і побути наодинці з собою, розсортувавши по поличках свої думки і почуття.

Місячний гороскоп на тиждень: Водолій

Для Водоліїв період убуваючого Місяця буде насиченим приємними подіями. Нові знайомства з творчими людьми привнесуть в усталене життя різноманітність. Не давайте своєї недовірливості і настороженості зіпсувати відносини з близькими. До того ж не варто квапити події, дозвольте їм йти своєю чергою.

Місячний гороскоп на тиждень: Риби

Обставини цього тижня будуть досить часто складатися не на користь Риб. І вам дуже складно буде їм чинити опір. Щоб повернути гармонію у відносини з коханими необхідно позбутися від укорінених стереотипів. Можливі проблеми матеріального характеру. Варто уникати необов'язкових витрат і контролювати бюджет. Остерігайтеся обману.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти