Місячний гороскоп на тиждень 26 липня - 1 серпня: хто зустріне свою другу половинку і втілить мрії

26 липня 2021, 11:23
Кому зі знаків потрібно стримати розтрати, а кому берегтися від застуди та зради
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / tpi.it

Весь тиждень з 26 липня по 1 серпня – фаза убуваючого Місяця. У цей період необхідно розслабитися і зняти нервову напругу. Активна діяльність в цей період не принесе бажаного результату. Відкладіть всі справи на потім і насолоджуйтеся відпочинком.

Раніше ми писали, що астролог Влад Росс розповів, чого очікувати українцям в останній місяць літа. Подробиці у матеріалі: Пожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021.

Місячний гороскоп на тиждень Овен

Тиждень для Овнів пройде в спокої, без хвилювань і тривог. Сюрпризів долі очікувати не варто, а ось максимально відпочити просто необхідно. На початку тижня - несподіване фінансове надходження.

відео дня

Місячний гороскоп на тиждень Тілець

Тільцям необхідно вирішити накопичені проблеми і звернути увагу на відносини, можливо, необхідно обговорити кілька питань. Не затримуйтеся на роботі: весь вільний час проводьте в сімейному колі. У самотніх Тільців з'явиться ймовірність романтичного побачення.

Місячний гороскоп на тиждень Близнюки

Близнюкам необхідно привести в порядок думки, так як вони будуть чинити сильний вплив на події, які відбуваються навколо вас. Кінець тижня присвятіть відпочинку: ніякої роботи на вихідних. В ідеалі відправитися на природу або у маленьку подорож.

Місячний гороскоп на тиждень Рак

Висока ймовірність виникнення конфліктних ситуацій. Необхідно триматися подалі від конфліктів і уникати сварок. Проведіть цей тиждень далеко від галасливих компаній і вечірок. Сприятливий тиждень для початку ремонту.

Місячний гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні Лев буде відчувати нервову напругу. Ймовірна поломка техніки або предметів домашнього вжитку. Найкраще, що можна зробити – максимально розслабитися, присвятивши вільний час улюбленим заняттям. На вихідних варто утриматися від надмірних витрат.

Місячний гороскоп на тиждень Діва

Для Дів тиждень сприятливий для пошуків другої половинки. Для сімейних представників знака гарний час, щоб присвятити його сім'ї. Однак виникає можливість сварок з людьми старшого покоління.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 26 липня - 1 серпня: кого чекає успішний шопінг, а кого режим економії

Місячний гороскоп на тиждень Терези

Надзвичайно продуктивний для Терезів тиждень. Однак, для того, щоб посміхнулася удача, необхідно перебороти свої лінощі. Відкривається можливість підвищення доходу. Однак на любовному фронті у Терезів тиша та спокій і всі пригоди ще попереду.

Місячний гороскоп на тиждень Скорпіон

Для Скорпіонів сприятливий тиждень для саморозвитку і підвищення кваліфікації. На цьому тижні сумні думки нахлинуть на представників знака – можливі апатія і коливання настрою. Для того, щоб привести в норму душевне здоров'я займіться справою, яка приносить задоволення.

Місячний гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні потрібно максимально продемонструвати начальству вашу працездатність. Ваші старання будуть винагороджені по заслугах. Однак не варто перепрацьовувати себе домашніми клопотами. Після напруженого робочого дня присвятіть себе відпочинку. Будьте обережні: підвищується ризик підхопити застуду.

Місячний гороскоп на тиждень 26 липня - 1 серпня
Місячний гороскоп / uznayvse.ru

Місячний гороскоп на тиждень Козеріг

Тиждень натхнення для представників знаку земної стихії. Потрібно проявити свою фантазію, не стримуючи творчі пориви. Можлива зрада близького друга. Не варто падати духом і впускати образи в своє серце. У ці дні варто проявляти максимальну уважність на дорогах.

Місячний гороскоп на тиждень Водолій

Час для втілення заповітних бажань в реальність. Для того, щоб мрії збулися необхідно скласти список цілей на найближчий час. На цьому тижні спокуси будуть підстерігати Водоліїв практично скрізь. Важливо не піддаватися їм зараз.

Місячний гороскоп на тиждень Риби

Натягнуті відносини з колегами. Щире вибачення допоможе уникнути самоїдства. Цей тиждень варто приділити час дітям. Поменше лайте їх за проступки. Вихідні краще провести на природі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти