Місячний гороскоп на тиждень 29 листопада-5 грудня: Тільцям - складний вибір, Стрільцям - небезпека

29 листопада 2021, 10:01
Кому зі знаків варто приготуватися до несподіваної зустрічі - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

З 29 листопада по 3 грудня період убуваючого Місяця. Добре розрахуватися з боргами і банківськими кредитами, а також не брати в борг. У період молодика і сонячного затемнення потрібно розібратися у відносинах, а на зростаючий Місяць будьте гранично акуратними в поїздках.

Про те, хто зможе зловити стрілу Амура наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 29 листопада-5 грудня: Левам - авантюри, Водоліям - таємна зустріч.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Овнам на цьому тижні належить проаналізувати допущені помилки і витягти з цього цінний життєвий досвід. Отримані знання стануть в нагоді в найближчому майбутньому. Випадає шанс розпланувати відпустку і замовити квитки – вдасться непогано заощадити. Вашим родичам може знадобитися допомога.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Цей тиждень поставить Тільців перед важким вибором, стосовно особистих відносин. Вам вирішувати розірвати відносини або спробувати знайти точки дотику. Не варто слухати поради оточуючих, покладайтеся на внутрішній голос. Ваше фінансове становище радує стабільністю, прийшов час розрахуватися з боргами.

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ваш емоційний фон на цьому тижні буде нестабільним. Настрій буде кататися на американських гірках, змінюючись із запаморочливою швидкістю. Творчість допоможе пережити цей складний період. Спробуйте пошукати в собі приховані таланти. Будьте уважні до свого здоров'я, можливі нездужання і занепад сил.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Вдалий час для Раків. Ви зможете познайомитися з цікавими людьми і відвідати світські заходи. Ви в центрі уваги і отримуєте компліменти і подарунки від шанувальників. Вигідна пропозиція може виявитися ризиковою, проте на цьому тижні ризик повністю себе виправдає.

читайте такожГороскоп на завтра 30 листопада 2021: Терезам - розчарування, Козерогам - віщі сни

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Період молодика і сонячного затемнення буде для Левів нестабільним. В один день ви відчуєте, що досягли успіху. А вже на наступний, вас може охопити смуток і розчарування. Варто приймати з вдячністю все що маєте, і це допоможе пережити непрості часи. Добре займатися благодійністю - це повернеться сторицею. Наприкінці тижня ймовірна грошова нагорода.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Ретельно придивіться до свого оточення на цьому тижні. Ви схильні піддаватися чужому впливу і люди з недобрими намірами можуть вам нашкодити. У відносинах з партнером саме час приборкати гординю і зарозумілість і піти на поступки. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, необхідно більше відпочивати і гуляти на свіжому повітрі.

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

У фокусі уваги Терезів на цьому тижні робота. У професійній діяльності перед вами відкриваються нові можливості, не виключено просування по кар'єрних сходах. Не варто бути занадто відвертими з колегами, цю інформацію недоброзичливці можуть використовувати проти вас. Більше проводьте часу з близькими людьми.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Хороший період для нових починань. Зараз Скорпіони зможуть сформувати корисні звички і розлучатися з шкідливими. Вельми корисно спілкування, ви зможете завести вигідні знайомства. Приготуйтеся до несподіваної зустрічі, яка буде незабутньою.

читайте такожЯк зустрічати рік Тигра за знаком Зодіаку, щоб залучити удачу і надзвичайне везіння з грошима

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільців закрутить у вирі дрібних обов'язків, однак ваша працьовитість і цілеспрямованість зможуть швидко з ними розправитися. Зірки попереджають в цей період бути гранично акуратними на дорозі. Ідеальний час робити добрі справи – позитивна енергія повернеться до вас в більшому розмірі. Вашим батькам може знадобитися допомога.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Зірки надають вам шанс надати допомогу оточуючим людям. Хороший період для планування важливих завдань, не виключено, що все задумане пройде успішно. Фінансова ситуація на цьому тижні вас не порадує, доведеться включити режим економії і відкласти необов'язкові витрати.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Деякі справи зажадають більше часу на рішення, ніж очікувалося. Водоліям потрібно запастися терпінням і завзятістю. Якщо ви не будете пасувати перед труднощами, зможете зловити удачу за хвіст. Ймовірно загострення мігрені або болю в шлунку. Більше відпочивайте і проводите час на свіжому повітрі.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Багато часу заберуть домашні клопоти, але в кінці тижня ви зможете зітхнути з полегшенням. Обережніше з людьми, які пропонують допомогу. Потрібно з'ясувати їх справжні мотиви. Зірки рекомендують не брати грошей в борг, віддати суму вийти нескоро.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти