Любовний гороскоп на тиждень 29 листопада - 5 грудня: Левам - авантюри, Водоліям - таємна зустріч

29 листопада 2021, 15:33
Хто зі знаків везунчик в любові на цьому тижні - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Початок тижня буде успішним в любовному плані для багатьох представників зодіакального кола. Ідеальний час для зміцнення союзу або початку відносин. У період сонячного затемнення в сузір'ї Стрільця не варто приймати важливих рішень і стримувати свої пориви.

Про те, кому посміхнеться фінансова удача наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 29 листопада - 5 грудня: Терезам - втрати, Водоліям - вдала знахідка.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Перша половина тижня в справах любовних повинна бути максимально дипломатичною. Натиск і ініціатива можуть спровокувати напади роздратування партнера і стати причиною конфліктів. У ці дні потрібно прислухатися до бажань своєї другої половинки і шукати компроміси. Друга половина тижня несприятлива для початку відносин і побачень. Вплив сонячного затемнення може проявити себе з несподіваного і не зовсім приємного боку.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

До середи-четверга особисте життя Тільців буде сповнене цікавих подій. Вас може домагатися шанувальник або обсипати залицяннями партнер. Зі своєю другою половинкою ви можете бути залучені в вирішення термінових питань. Всі питання особистого характеру будуть вирішуватися на вашу користь. Вже в другій половині тижня підвищується ризик виникнення конфліктних ситуацій. Однак сварки в цей період можуть привести до сумних наслідків.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

До четверга для Близнюків настає сприятливий період, щоб оформити свої відносини офіційно. Або вирішити питання з розлученням. Вільним представникам знака можна придивлятися до шанувальників, відносини, які почалися в цей період, обіцяють бути міцними і гармонійними. У суботу не варто проявляти активності в справах любовних. Сонячне затемнення допоможе вам відкинути старі життєві установки і кардинально змінити світогляд. Це допоможе залучити в життя важливу людину.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Ракам варто очікувати приємних сюрпризів в особистому житті, але тільки в першій половині тижня. Романтики буде хоч відбавляй, ваш партнер оточить вас увагою і турботою. Гарний час для зміцнення союзу або початку нових відносин. У період сонячного затемнення 4 грудня варто утриматися від обговорення гострих тем, які можуть спровокувати сварки.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 29 листопада-5 грудня: Тільцям - складний вибір, Стрільцям - небезпека

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

У понеділок і вівторок зірки допоможуть зміцнити стабільність у вашому особистому житті. Ймовірно, початок серйозних відносин або укладення шлюбу. І хоч в цілому цей романтичний тиждень вельми сприятливий, не варто нічого планувати на період затемнення. У суботу романтичні пригоди і любовні авантюри можуть мати фатальні наслідки.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

З понеділка по четвер Діви будуть перебувати в романтичному настрої. Ви з партнером на одній хвилі, у вашому союзі панує повне взаєморозуміння. Духовна і інтимна близькість з коханим приносить максимальне задоволення. Суботнє сонячне затемнення допоможе зрозуміти від яких установок прийшов час позбутися, щоб вивести свої відносини на інший рівень.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Терези - везунчики в любові на цьому тижні. Представники знака будуть насолоджуватися часом, проведеним зі своєю другою половинкою. Посміхнеться щастя і вільним. Однак вас може охопити ейфорія. На емоціях ви можете пообіцяти те, що в подальшому не збираєтеся виконувати. Не варто давати своїми шанувальникам порожні надії.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У першій половині тижня кохання буде джерелом натхнення для Скорпіонів. Ви можете зважитися на серйозні зміни. Ваш партнер буде підтримувати вас в будь-якому починанні. Однак у другій половині тижня справи любовні відійдуть на другий план і фокус уваги переключиться на вирішення ділових питань.

читайте такожЄгипетський гороскоп за датою народження для жінок: як число народження визначає долю

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільці на цьому тижні будуть під зав'язку завантажені роботою, і викроїти час для побачень в такому темпі навряд чи вийде. Професійні цілі та шляхи їх досягнення займають всю увагу представників знака. Сонячне затемнення 4 грудня допоможе краще прояснити ваш реальний погляд на життєві установки і цілі.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Особисте життя буде однією з найбільш щасливих сфер вашого життя, поки Венера гостює у вашому сузір'ї. Козероги в першій половині тижня будуть щасливими в любові. Не виключено цікаве знайомство або побачення, яке запам'ятається надовго. Ваші чарівність і сексуальність підвищуються – ви в центрі уваги протилежної статі. У другій половині тижня термінова справа поставити особисте життя на невелику паузу.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Початок тижня буде налаштовувати на розвиток роману по листуванню в інтернеті або таємного побачення. Все пройде прекрасно, проте зараз не час будувати ілюзії. Чи буде у цього захоплення продовження, покаже час. Важливі термінові справи відвернуть увагу Водоліїв від особистої сфери в другій половині тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня Риби будуть перебувати в романтичному настрої. Він налаштовує на нові знайомства і побачення. У парі чудовий час, щоб зміцнити відносини і зайнятися спільною справою, яка урізноманітнює дозвілля. Не варто приймати ніяких важливих рішень в суботу - сонячне затемнення може вплинути на вас найнесподіванішим чином.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти