Місячний гороскоп на тиждень 7-13 лютого: Левам - плітки, Козерогам - важливе знайомство, Ракам - гроші

7 лютого 2022, 09:45
Кому зі знаків не варто провокувати сварки з партнером, кому остерігатися травм - розповість гороскоп Главреда
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Зростаючий Місяць з 7 по 13 лютого найбільш сприятливий час для творчості. Можна шукати приховані таланти і пробувати нові заняття. У цей період добре доводити розпочате до кінця. Зростає ризик виникнення аварійних ситуацій. треба проявляти граничну уважність на дорогах.

Про те, кому зі знаків пощастить зміцнити матеріальний добробут, а кому потрібно стримати витрати, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 7-13 лютого: Левам - інтриги недругів, Дівам - великий куш, Рибам - крадіжка.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

У цьому періоди зірки благоволять проведенню серйозних переговорів і укладенню угод. Рішення, які можуть поміняти хід життя варто приймати саме в цей час. У відносинах з друзями можливе непорозуміння, не варто нагнітати обстановку, краще дати людині час.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Цей тиждень може видатися не з простих. Труднощі і неприємні сюрпризи можуть підстерігати на кожному кроці. В особистому житті не виключено розчарування у своїй другій половинці. Цілеспрямованість і працьовитість допоможуть вам залучити удачу і домогтися кращих результатів. Не варто залишатися на самоті, більше часу проводите з рідними і друзями.

читайте такожГороскоп на завтра, 8 лютого 2022: Дівам – неприємності, Терезам - плітки, Козерогам - любов усього життя

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

У понеділок Близнюки можуть заручитися підтримкою фортуни в професійній діяльності. Зустрічі, переговори підписання контрактів і залучення нових партнерів до співпраці пройдуть на ура. Проблеми з фінансами можуть проявитися в кінці тижня, і доведеться включити режим економії. Також зростає ризик травм, будьте уважними.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні у фокусі уваги Раків буде взаємини з родичами. У вас можуть виникати розбіжності зі старшими, проте важливо не провокувати конфліктів і обходити гострі кути. Не виключені грошові надходження, можливо, це буде премія.

читайте такожНебезпека на кожному кроці: названі дні лютого 2022, коли можуть підстерігати невдачі

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

У житті Левів романтика розквітне бурхливим цвітом. Ваша друга половинка здивує вас своєю ініціативою, шансів встояти перед таким напором просто не буде. А ось недоброзичливці на роботі можуть будувати підступи і розпускати плітки за вашою спиною. Не дозволяйте втягувати себе в ці інтриги.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Цей період абсолютно не підходить для планування і нових починань. У тиждень зростаючого Місяця ви можете дозволити собі зменшити обороти і розслабитися, спостерігаючи, як інші беруть ініціативу в свої руки. Якісний відпочинок допоможе відновити запаси життєвої енергії.

читайте такожБудинок, як картинка, і чоловік задоволений: найкращі дружини за знаком зодіаку

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні у Терезів вийти знайти вихід з здавалося б, тупикової ситуації або знайти відповідь на питання, яке турбувало деякий час. Робота в команді однодумців допоможе досягти максимальних результатів. Якщо будете покладатися на власні сили, ви будете не такі продуктивні.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вирішення складних питань і виконання важких завдань на цьому тижні Скорпіонам буде даватися особливо важко. Краще відкласти всі важливі справи на наступний тиждень або делегувати колегам і однодумцям. У житті творчих людей - період натхнення, які відкриває широкі перспективи, не варто упускати ці можливості.

читайте такожКазкове везіння і виконання бажань: для кого зі знаків дата 22.02.2022 стане щасливою

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Поспішні рішення, продиктовані емоціями, а не холодним розумом можуть привести до серйозних помилок. Необхідно продумати кожну дію і подальші кроки. На цьому тижні доведеться заглянути в довгий ящик, напевно там прихована парочка справ, з якими необхідно розправитися. Вихідні проведіть в приємній дружній компанії або з рідними людьми.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогам в період зростаючого Місяця необхідно всі сили направити на саморозвиток. Навчання буде максимально ефективним, ви схоплюєте інформацію на льоту. Сприятливими будуть нові починання і відкриття власної справи. Не виключено, що у вашому житті з'явиться людина, яка зіграє важливу роль.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Тиждень буде не з легких, проте ближче до вихідних Водолії зможуть побачити світло в кінці тунелю. Вас чекатиме приємний сюрприз. Якщо вам знадобитися допомога, краще звертайтеся до рідних людей, а не друзів. Ваші плани можуть зірватися, і це може вибити вас з колії. Однак незабаром ви зрозумієте, що це було на краще.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам не варто занадто довіряти новим знайомим. Краще придивитися до них краще і зрозуміти їх справжні мотиви. У сімейному житті можливі розбіжності з партнером. Важливо не дозволяти емоціям брати верх, в пориві гніву можна наламати дров.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти