Місячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність

2 листопада 2021, 09:07
Який день місячного календаря найщасливіший - розповість Главред.
Місячний календар листопад 2021
Місячний календар листопад 2021 / ua.depositphotos.com/

Листопад 2021 буде наповнений несподіваними подіями і поворотами долі. Розташування планет буде влаштовувати перевірки на міцність і силу духу. Важливо вміти як протистояти спокусам, так і з гідністю приймати важкі удари. В такому випадку ваші зусилля будуть помічені. Місяць щедро винагороджує терплячих.

Про те, кому зі знаків Зодіаку варто очікувати нагороди в період убуваючого Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 1-7 листопада: приємний збіг обставин або удача у всіх починаннях.

1 листопада 2021 року, 26 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Діва

відео дня

26 місячному дню протегує стихія Землі. Вона подарує спокій і впевненість у власних силах. І хоч день буде наповнений рутиною, він не принесе серйозних потрясінь і тривог. Приймати важливі рішення можна саме сьогодні.

2 листопада 2021 року, 27 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Терези

Цей день стане днем мудрості і очищення. Для того, щоб знайти гармонію з душею і тілом, необхідно розсортувати думки і почуття по поличках – бути гранично чесними перед собою. Людині, яка визначиться зі своїми бажаннями і потребами, Місяць допоможе втілити задумане.

3 листопада 2021 року, 28 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Терези

Цю добу можна по праву назвати найкращим днем листопада. Проблеми будуть вирішуватися з легкістю, а позитивні космічні вібрації налаштовують на позитив. Енергія дня допоможе подолати будь-які труднощі і перешкоди.

4 листопада 2021 року, 29 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Скорпіон

4 місячна доба може привнести в поточний стан речей хаос і плутанину. Справитися з неприємними несподіванками буде складно. Однак потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб тримати емоції під контролем. Підвищується чутливість, будьте обережні зі словами, вони можуть боляче поранити дорогих людей.

5 листопада 2021 року, 1 і 2 місячні дні

Молодик в знаку Скорпіон

Молодик в Скорпіоні принесе масу протиріч. Такий стан планет пов'язують з кризами, фінансовими трансформаціями і несподіваними змінами. Ці питання будуть займати увагу весь наступний місячний період. Щоб в них розібратися, потрібно дивитися глибше.

Другий місячний день сприятливий для втілення найсміливіших ідей. Можливі осяяння. Інтуїція працює чудово, проте не варто повністю покладатися на внутрішній голос. Підключіть логіку і тоді результати будуть максимальними.

6 листопада 2021 року, 3 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Стрілець

Смуток і меланхолія попередніх днів поступово змінюється надією на краще і передчуттям приємних і незвичайних подій. День благоволить творчим особистостям і тим, хто не звик сидіти, склавши руки. Пам'ятайте, під лежачий камінь вода не тече, і починайте діяти.

7 листопада 2021 року, 4 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Стрілець

4 місячна доба може принести чимало сюрпризів. Однак велику роль відіграє з яким настроєм сприймати подарунки долі. Все в наших руках і вибір, який ми робимо сьогодні, може мати величезний вплив на найближче майбутнє. У потоці інформації складно вибрати правильний шлях, тому приймаючи рішення, потрібно ретельно все обміркувати.

читайте такожГороскоп на листопад 2021: фінансовий успіх, підступи недругів або подвійний роман

8 листопада 2021 року, триває 4 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Козеріг

Розташування планет подарує бадьорість духу і зарядить енергією і хорошим настроєм. Зосередьтеся на важливому, і не звертайте увагу на дрібниці. Проявляйте активність в будь-якій сфері життя, і тоді вам посміхнеться удача.

9 листопада 2021 року, 5 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Козеріг

П'ята місячна доба - день змін. Небесне світило набирає силу і дарує активність. Сприятливий період для того, щоб розібратися в своїх фантазіях. Зараз не час будувати повітряні замки і ховатися в світі ілюзій, важливо розібратися з тим, що можна втілювати в реальність, а що може почекати до кращих часів.

10 листопада 2021 року, 6 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Водолій

У цей день краще зменшити оберти і зайняти спостережну позицію. Оцініть результати своєї наполегливої праці і проведіть добу в спокої. Не варто метушитися і поспішати – так ви зможете досягти більшого.

11 листопада 2021 року, 7 місячний день

Перша чверть. Місяць в знаку Водолій

Сприятливий день для того, щоб проявити себе у творчості і зайнятися пошуком прихованих талантів. Прислухайтеся до знаків долі. Прикмети в цей день мають особливу силу, не втрачайте їх з уваги. Енергія Місяця допоможе розкрити нові грані особистості.

12 листопада 2021 року, 8 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Початок другої місячної фази символізує зміни. Вони можуть бути як і внутрішніми, так і проявлятися в бажанні що-небудь змінити навколо себе. День духовного очищення.

13 листопада 2021 року, 9 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Дев'ятий місячний день буде випробовувати на міцність. Спокуси, які посилає нам доля в цю добу, немов символізують пороки і темну сторону особистості. Важливо протистояти спокусам, тому що поки ми не засвоїмо урок, ситуація буде повторюватися знову.

14 листопада 2021 року, 10 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Риби

Настав час для нових починань. Будь-які ідеї і плани можна втілювати в життя – розташування планет сприяє цьому. Результати можуть приємно здивувати, ви можете досягти більше, ніж очікували. Ініціативність буде винагороджена по достоїнству. Місяць допоможе подолати складнощі і перешкоди.

15 листопада 2021 року, 11 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Овен

Сьогодні Луна - дама примхлива і її витівки в повній мірі відчувають навіть ті, хто завжди відрізнявся врівноваженістю. У цей день не варто піддаватися солодким обіймам ліні, активність обов'язково увінчається результатом. Все в ваших руках.

16 листопада 2021 року, 12 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Овен

12 місячна доба допоможуть краще розібратися в собі і зрозуміти свої потаємні бажання. Важливо слухати внутрішній голос і свої відчуття. І не забувайте дякувати Всесвіту за ті приємності, які відбуваються в житті.

17 листопада 2021 року, 13 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Тілець

Сьогодні космічна енергія особливо сильно наповнює кожного з нас. Важливо витрачати цей цінний ресурс раціонально. Місяць піднесе приємні сюрпризи і несподівані повороти подій. Хтось може збитися з наміченого шляху, а комусь пощастить пережити осяяння.

18 листопада 2021 року, 14 місячний день

Зростаючий Місяць в знаку Тілець

У цей день Всесвіт надає шанс виправити помилки минулого. Сьогодні можна переломити ситуацію і змінити її на краще. Можливо, це допоможе вирішити проблему, яка деякий час не давала спокою. Хороший день, щоб просити вибачення і шукати компроміси.

19 листопада 2021 року, 15 місячний день

Повний місяць в знаку Тілець. Місячне затемнення о 12:02

Повний місяць і затемнення може серйозно вплинути на фінансовий добробут. Здається, що гроші провалюються в чорну діру. Ймовірно, деяким доведеться позичати гроші або брати кредит. Непередбачені великі витрати можуть підкосити бюджет.

20 листопада 2021 року, 16 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

Після напруженої обстановки попередніх днів, прийшов час відпочити і розслабитися, викинувши з голови всі тривожні думки. Присвятіть цей день приємному проведенню часу. Займіться улюбленим хобі або приділіть увагу дітям.

читайте такожМісячний календар стрижок на тиждень 1-7 листопада: вдалі дні для нової зачіски та манікюру

21 листопада 2021 року, 17 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Близнюки

День, наповнений радістю і веселощами. Не час нудьгувати! Проведіть вечір в компанії друзів або близьких по духу людей. Розташування планет обіцяє не тільки приємне спілкування, але і несподівані сюрпризи, не обов'язково матеріальні.

22 листопада 2021 року, 18 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Рак

У цей день варто покладатися тільки на власні сили. Доведеться сподіватися тільки на себе, не розраховуючи на везіння і вдалий збіг обставин. Всесвіт буде відчувати вас, і успіх залежить від того, як ви здасте "іспит".

23 листопада 2021 року, 19 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Рак

Випробування попереднього дня тривають. Спокійно зітхнути не вийде, Місяць спостерігає за зусиллями, які ми докладаємо для досягнення задуманого. Потрібно взяти ситуацію під контроль і закатати рукава, доведеться трохи попрацювати, щоб зловити удачу за хвіст.

24 листопада 2021 року, 20 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Рак

День, наповнений позитивною енергією. Він дарує легкість і оптимізм. Немає нічого неможливого! Займіться творчістю, натхнення сьогоднішнього дня допоможе вам створювати незвичайне.

Місячний календар листопад 2021 Україна
Місячний календар на сьогодні / ua.depositphotos.com

25 листопада 2021 року, 21 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Лев

Помилки минулого можуть змусити переосмислити свій життєвий шлях. Виправити допущені промахи немає можливості, проте завжди залишається шанс почати все з чистого аркуша – ми будівельники свого майбутнього і в наших силах зробити його краще.

26 листопада 2021 року, 22 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Лев

День підведення підсумків цього місяця. Сприятливо завершувати справи і доводити розпочате до кінця. Розібравшись з накопиченими проблемами, ви відчуєте як важкий вантаж впаде з плечей. Це шлях до досягнення внутрішньої гармонії.

читайте такожМісячний посівний календар на листопад 2021: кращі дні для садово-городніх робіт

27 листопада 2021 року, 23 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Діва

Примхи небесного світила можуть наповнити день незвичайними, загадковими подіями. Від спокус буде відмовитися нелегко, але варто пам'ятати, що таким чином Всесвіт знову перевіряє нашу здатність встояти, щоб потім винагородити по достоїнству.

28 листопада 2021 року, 24 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Діва

24 місячна доба - чудовий день, коли світ наповнений можливостями. Важливо тільки побачити їх, що зовсім непросто в повсякденній суєті. Відкрийте своє серце чудесами насолоджуйтеся змінами. Місяць благоволить тим, хто вирішить почати життя з чистого аркуша.

29 листопада 2021 року, 25 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Терези

День мудрості і неспішного споглядання. Відкиньте суєту і придивіться до дрібниць, які відбуваються у вашому житті. Можливо, одна з них може зіграти вирішальну роль. У 25 місячний день час здійснювати великі справи.

30 листопада 2021 року, 26 місячний день

Убуваючий Місяць в знаку Терези

Спокуси сьогоднішнього дня можуть збити нас з правильного шляху. Однак необхідно озброїтися оптимізмом і приймати всі випробування долі з посмішкою на губах. Немає нічого неможливого і за чорною смугою обов'язково настане біла!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти