Місячний календар стрижок на серпень 2022: кращі дні для нової зачіски

14 серпня 2022, 17:03
В який день стрижка може залучити енергію позитивних змін, а коли - розлад у відносинах.
місячний календар стрижок серпень 2022
Місячний календар стрижок на серпень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар стрижок на серпень 2022 допоможе визначитися з найкращим днем для походу в перукарню. Зачіска в правильний день місячного циклу може не тільки зміцнити локони, але і залучити в життя удачу, любов і грошове благополуччя.

Про те, які дні останнього літнього місяця можуть таїти неприємності, а коли сміливо можна втілювати найзаповітніші бажання, читайте в матеріалі: Місячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки.

Фази Місяця в серпні 2022

Щоб забезпечити ріст волосся і зміцнити шевелюру, необхідно планувати запис на стрижку в фазу зростаючого Місяця. Енергія нічного світила сприятливо позначиться на здоров'ї локонів, зробить їх слухняними і полегшить укладання. Спадна фаза хороша для власниць коротких стрижок. У цей період можна стригти чубок і експериментувати з довжиною.

відео дня
  • Зростаючий місяць – з 11 по 11 серпня і з 28 по 31 серпня;
  • Повня - 12 серпня о 04: 36 у сузір'ї Водолія;
  • Спадний Місяць - з 13 по 26 серпня;
  • Молодик - 27 серпня в 11:17 в сузір'ї Діви.

Сприятливі дні для стрижки в серпні 2022

У місячному календарі серпня є максимально сприятливі дні для стрижки. Похід в перукарню може обернутися не тільки вдалою стрижкою, а й залучити в життя гроші, любов і здоров'я.

1 серпня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Діва - стрижка в цей день допоможе прискорити ріст волосся, зменшити їх випадання і довше зберегти форму укладання. Сприятливі також завивка і фарбування. Можна спробувати тонування. Оздоровчі процедури допоможуть зміцнити волосяну цибулину і зробити локони густішими. Нова зачіска допоможе підвищити творчий потенціал.

читайте такожМісячний посівний календар на серпень 2022: кращі дні для роботи в городі і саду

3-4 серпня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Терези - похід в перукарню на 7 місячна доба не змінить загальний стан волосся, але допоможе прискорити їх зростання. Локони стануть повітряними і можуть важко піддаватися укладці. Йти в салон краси в цей день варто тим, хто хоче зміцнити загальний стан здоров'я і підвищити захисні сили організму. Фарбування допоможе підвищити жіночність і привабливість для протилежної статі.

9-10 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козеріг - стрижка в цей день надасть позитивний ефект на стан волосся, надаючи їм сил і здоров'я. Локони будуть не тільки рости швидше, але і стануть густіше і міцніше. Сприятливим буде і фарбування, можна зважитися на сміливі експерименти і кардинальна зміна кольору. Забарвлення натуральними барвниками допоможе залучити в життя фінансове благополуччя.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

18 серпня 2022 – спадний Місяць у знаку Тілець - у цей день стрижка здатна кардинально змінити зовнішній вигляд волосся і поліпшити їх стан. Фарбування волосся в світлі тони допоможе залучити у ваше життя хороших людей. Також стрижка допоможе зміцнити здоров'я, проте зуби в цей день лікує не варто.

29 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Діва - стрижка в цей день буде довго зберігати свою форму, а волосся менше сіктися. Нова зачіска на 3 місячну добу допоможе залучити в життя енергію грошей і поліпшити матеріальне становище. Фарбування волосся натуральними барвниками допоможе домогтися успіху в професійній діяльності. Щоб залучити позитивну енергію потрібно розчесати волосся за кількістю повних років.

31 серпня - зростаючий Місяць у знаку Терези - щоб залучити в життя енергію позитивних змін зробіть об'ємну зачіску. Стрижка в цей день подарує заряд життєвих сил, які допоможуть досягти успіху у важливих сферах. Людям творчих професій забезпечить приплив натхнення.

Несприятливі дні для стрижки в серпні 2022

У місячному календарі серпня є дні, в які стрижка може накликати серйозні проблеми і злякати удачу.

5 серпня 2022 - перша чверть, місяць у знаку Скорпіон - стрижка в цей день може закінчитися несподіваними результатами. Вона може змінити особисте життя як в кращу, так і в гіршу сторони і накликати неприємності. Не варто ризикувати і з фарбуванням, особливо небезпечно кардинально міняти колір. Це може похитнути вашу репутацію в очах оточуючих.

14 серпня 2022 – місяць у знаку Риби - стрижка в цей день може спровокувати появу лупи і негативним чином позначиться на стані шкіри голови. Фарбування або завивка можуть порушити структуру локонів і послабити їх. Сприятливими будуть тільки оздоровчі процедури, вони нададуть максимальний ефект.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти