Місячний календар стрижок на березень 2022: фартові дні для нової зачіски і фарбування

11 лютого 2022, 16:48оновлено 18 лютого 2022, 15:46
Названі дні, коли стрижка може стати "грошовою" і залучити удачу.
місячний календар стрижок 2022
Місячний календар стрижок на березень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар стрижок на березень 2022 підкаже, коли похід в салон краси обернеться найкращими результатами і забезпечить зростання і силу локонів, а в які дні циклу Місяця з волоссям краще не експериментувати.

Про те, які дні першого місяця весни будуть вдалими для нових починань і важливих справ, а в які дні можуть нести біди і небезпеку, читайте в матеріалі: Місячний календар на березень 2022: кращі і найнебезпечніші дні місяця.

Фази Місяця в березні 2022

Щоб стрижка і фарбування принесли максимальний ефект необхідно відвідувати перукаря в певні фази місячного циклу. У фазу зростаючого небесного світила можна стригти волосся тим, хто мріє про густу і шовковисту шевелюру. У ці дні стрижка посилить ріст волосся і зміцнить коріння. Тим, хто вважає за краще короткі зачіски потрібно записуватися в салон краси на спадний Місяць - це сповільнить ріст волосся і збереже зачіску.

відео дня
  • Молодик - 2 березня о 19:35.
  • Повня - 18 березня о 09:17.
  • Зростаючий Місяць - з 3 по 17 березня 2022.
  • Спадний Місяць - 1 березня і з 19 по 31 березня 2022.

читайте такожДень весняного рівнодення 2022: дата, традиції і заборони дня

Сприятливі дні для стрижки в березні 2022

Стрижка в правильний день місячного календаря не тільки допоможе зміцнити волосся, але і привнесе в життя матеріальне благополуччя, достаток і нових шанувальників, підвищуючи життєві сили, енергію і привабливість. Найкращі дні для стрижки в березні: 3, 6, 7, 8, 12, 14, 15, 17, 26.

7 березня 2022 - зростаючий Місяць у Тільці - стрижка в цей день не тільки оздоровить волосся, але і допоможе зміцнити захисні сили організму і позбавити від легких нездужань. Зачіска в цей день стане "грошовою" і зміцнить ваш матеріальний добробут. Сьогодні будуть вдалими будь-які маніпуляції з волоссям: стрижка, фарбування, зафарбовування сивини або освітлення, а також вищипування брів.

читайте такожМісячний посівний календар на березень 2022: кращі дні для роботи в городі і саду

8 березня 2022 - зростаючий Місяць у Тільці - стрижка в цей день благотворно вплине на стан волосся, прискорить їх зростання і густоту, подарує здоровий блиск. Сприятливий день для фарбування, можете експериментувати з кольором, результат припаде до душі.

14 березня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Лев - у цей день вдалими будуть будь-які процедури з волоссям. Блондинкам - знебарвлення, тим, хто бажає спробувати нові відтінки - тонування і фарбування. Стрижка в цей день допоможе залучити позитивну енергію, а разом з нею і удачу. Волосся після стрижки стануть густішим і порадує життєвою силою.

15 березня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Лев - дуже вдалий день для стрижки. Нова зачіска допоможе залучити в життя енергію грошей і поліпшити фінансову ситуацію. Фарбування тільки посилить цю енергетику і посприяє збільшенню доходів. Крім того, стрижка сьогодні посилить вашу жіночу енергію, ви будете притягувати в життя нових шанувальників.

читайте такожКоли - накопичувати, а коли - витрачати: названі самі грошові дні березня 2022 за місячним календарем

Несприятливі дні для стрижки в березні 2022

У березні є кілька небезпечних днів, коли будь-які маніпуляції з волоссям можуть принести шкоду і не тільки позначитися на стані локонів, але і підкосити здоров'я і злякати удачу і везіння.

11 березня 2022 – зростаючий Місяць у Раку - такий стан небесного світила говорить про те, що стрижка може вдарити по самопочуттю і спровокувати нездужання і різні хвороби. Волосся стануть неслухняними і укласти їх буде дуже непросто.

27 березня 2022 – спадний Місяць у Водолії - похід в перукарню в цей день може спровокувати конфлікти з оточуючими людьми. Стрижка і фарбування волосся можуть позначитися на вашому емоційному стані і стати причиною занепаду сил, апатії і депресії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти