Місячний календар стрижок на листопад 2022 - найкращі дні для нової зачіски і фарбування

20 жовтня 2022, 13:46оновлено 22 жовтня 2022, 13:19
Коли стрижка допоможе зміцнити волосся і підвищити самооцінку, а в які дні вона може принести неприємності.
Місячний календар стрижок листопад 2022
Місячний календар стрижок на листопад 2022 / ua.depositphotos.com/

Місячний календар стрижок на листопад 2022 розповість які дні стануть максимально сприятливими для нової зачіски, допоможуть зміцнити волосся і надати їм здоров'я, а коли стрижка може принести неприємності і підкосити здоров'я.

Про те, які дні останнього місяця осені зможуть принести удачу, а коли варто проявити максимальну обережність, щоб не накликати біду, читайте в матеріалі: Місячний календар на листопад 2022: кращі і найнебезпечніші дні.

Фази Місяця в листопаді 2022

Щоб розібратися якого ефекту від стрижки можна досягти, потрібно звіритися з фазами Місяця. Якщо хочеться підрівняти кінчики і забезпечити швидкий ріст волосся, зміцнивши локони, варто записуватися до перукаря на зростаючий Місяць. Період спадного небесного світила допоможе зберегти коротку зачіску і чубок акуратними. У ці дні можна також записуватися до бровиста і на епіляцію, волосся будуть відростати повільніше.

відео дня
  • Зростаючий місяць – з 1 по 7 листопада.
  • Повня - 8 листопада в сузір'ї Тільця.
  • Убуваючий Місяць - з 9 по 23 листопада.
  • Молодик - 22 листопада в сузір'ї Стрільця.

Сприятливі дні для стрижки в листопаді 2022

Стрижка волосся в "правильний" день місячного циклу допоможе не тільки поліпшити стан локонів, а й залучити в життя благополуччя, підвищити енергію і зміцнити здоров'я.

2 листопада 2022 - зростаючий Місяць у Водолії - сприятливий день для тих, хто давно замислювався про сміливі зміни стилю. Можна пробувати як незвичайну стрижку, так і зважитися на кардинальне фарбування. Тонування волосся підійде тим, хто все ще сумнівається. Стрижка на місяць у Водолії може принести хороші звістки і нові повороти подій, які вас порадують.

читайте такожПовня в листопаді 2022: як притягнути удачу і не накликати біду

7 листопада 2022 – зростаючий Місяць у Тільці - відмінний день для стрижки. Вона додасть локонам життєвої сили і подарує блиск. Нова зачіска в цей день допоможе позбутися від негативу і туги. Добре буде експериментувати з косметичними процедурами, побалувати волосся живильною маскою. Фарбування принесе бажаний результат і не зашкодить шевелюрі.

15 листопада 2022 – убуваючий Місяць у Леві - стрижка і фарбування в цей день добре позначаться не тільки на стані волосся, але і на загальному самопочутті. Нова зачіска стане своєрідним "оберегом" від неприємностей і додасть впевненості у власних силах. Маска або розслабляючий масаж допоможуть зміцнити волосся.

читайте такожУ списках щасливчиків: 4 Знаки зодіаку чекає велика удача до кінця 2022 року

21 листопада 2022 – убуваючий місяць у сузір'ї Терези - якщо вас долають похмурі думки, на місяць у Терезах добре зістригати весь негатив. Нова зачіска додасть легкості, допоможе позбутися від депресії і налагодити відносини з оточуючими. Оздоровчі косметичні процедури принесуть максимальний ефект. Буде вдалим і фарбування.

26 листопада 2022 – зростаючий Місяць у Козерозі - всі процедури з волоссям будуть вдалими, ви залишитеся задоволені результатом. Стрижка в цей день зміцнить волосся і забезпечить швидке зростання. Фарбування і Тонування пройдуть вдало. Нова зачіска допоможе підвищити самооцінку і залучити в життя нові знайомства.

читайте такожПринесуть удачу і щастя: названі кольори 2023 року

Несприятливі дні для стрижки в листопаді 2022

13 листопада 2022 – місяць у Раку - у цей день варто відкласти похід в перукарню. Процедури не виправдають ваших очікувань, а зачіска буде мати недоглянутий вигляд. У цей день варто утриматися навіть від миття голови. Стрижка в цей день може злякати вашого ангела-хранителя і обернутися неприємностями.

20 листопада 2022 – убуваючий місяць у Терезах - нова зачіска в цей день здатна не тільки погіршити стан волосся і шкіри голови, викликаючи ламкість і лупа, але і серйозно підкосити здоров'я і послабити захисні сили організму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти