Місячний календар стрижок на вересень 2022: фартові дні для грошей і удачі

3 вересня 2022, 18:46оновлено 11 вересня 2022, 21:52
В який день стрижка може залучити енергію позитивних змін, а коли - розлад у відносинах.
Місячний календар вересень 2022
Місячний календар на вересень 2022 / ua.depositphotos.com/

Місячний календар на вересень 2022 розповість, в який день стрижка і фарбування можуть принести удачу, підвищити жіночу енергію і залучити позитивні зміни в життя, а коли з походом в перукарню варто почекати, щоб не накликати біду і не підірвати здоров'я.

Про те, в які дні першого місяця осені можна братися за будь-яку справу і досягти успіху, а коли підвищується ймовірність нещасного випадку, читайте в матеріалі: Місячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця.

Фази Місяця у вересні 2022

Фази Місяця грають важливу роль залишитеся ви задоволені новою зачіскою або фарбуванням або засмучені результатом в дзеркалі. Стрижка в правильну фазу допоможе прискорити ріст волосся, зміцнити волосяні цибулини і поліпшити зовнішній вигляд локонів. Ріст волосся посилить стрижка на зростаючий Місяць. А ось фаза спадного Місяця - ідеальний час для експериментів з довжиною і стрижки чубчика.

відео дня
  • Зростаючий Місяць - з 1 по 9 вересня, і з 27 по 30 вересня.
  • Повня - 10 вересня о 12:59 в сузір'ї Риб.
  • Спадний Місяць - з 11 по 25 вересня.
  • Молодик - 26 вересня о 00:54, в сузір'ї Терезів.

читайте такожПовня у вересні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати неприємності

Сприятливі дні для стрижки у вересні 2022

Стрижка волосся в правильний день допоможе не тільки перетворити локони і надати їм силу, а й залучити в життя позитивну енергію змін.

5 вересня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козерога - стрижка в цей день не тільки поліпшить стан волосся, роблячи їх густішими і міцнішими, але і допоможе залучити в життя енергію грошей. Козеріг в місяці подарує вам впевненість в собі і рішучість. Навіть зістригання кінчиків принесе енергію багатство і допоможе позбутися від негативу.

читайте такожМісячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки

7 вересня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Водолій - нова зачіска допоможе зміцнити здоров'я і позбутися від негативної енергетики. Ви зможете налагодити відносини з дорогими людьми і пробачити образи дорогим людям. Стрижка в цей день може передвіщати несподівані звістки.

8 вересня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Водолій - у цей день варто підстригтися тим, хто хоче досягти успіху в професійній діяльності. Кмітливість підвищиться, що дозволить генерувати ідеї, які допоможуть непогано заробити і просунуться по службових сходах.

27 вересня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Терези - якщо хочете поліпшити своє матеріальне становище, стрижка в цей день приверне у ваше життя гроші і забезпечить матеріальну стабільність.

читайте такожМісячний посівний календар на вересень 2022: кращі дні для садівника і городника

29 вересня 2022 – зростаючий Місяць у Скорпіоні - сприятлива дата для стрижки. Скорпіон в зростаючому Місяці подарує вам рішучість і додасть впевненості у власних силах. Фарбування волосся в світлі відтінки допоможе залучити ділові зв'язки.

Несприятливі дні для стрижки у вересні 2022

11 вересня 2022 – спадний Місяць у знаку Овен - стрижка в цей день може підкосити здоров'я волосся, збільшити їх випадання і кількість посічених кінчиків. Більш того, стрижка в цю місячну добу може злякати удачу а вашого ангела-хранителя, що загрожує великими неприємностями.

18 вересня 2022 - третя чверть, Місяць у Раку - стрижка в цей день зробить волосся неслухняними і укладання перетвориться на справжнє випробування. Нова зачіска може зіпсувати відносини з родичами і навіть підкосити здорові і порушити космічні енергії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти