Любовний гороскоп на тиждень 10-16 січня: Овнам - небезпека для репутації, Ракам - розставання, Дівам - таємниця

10 січня 2022, 11:31оновлено 3 лютого 2022, 18:53
Кому зі знаків варто утриматися від нових знайомств - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто побоюватися настирливих шанувальників, а кому – непередбачуваних витівок своєї другої половинки.

Про те, кому наступного тижня пощастить зміцнити матеріальне становище, а кому включити режим економії, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 10-16 січня: Левам – везіння, Скорпіонам - пограбування, Водоліям - таємниця.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овни у відносинах можуть відчути охолодження до партнера. Однак не поспішайте приймати рішення про розставання, якщо не планували його до цього, можна наламати дров. Не виключено, що ваш колега, з яким раніше вас пов'язували не тільки професійні обов'язки, захоче відновити відносини. Зараз не найкращий час для початку службового роману, це може завдати удару по вашій репутації.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

У життя вільних Тільців може увійти закоханість, проте на довгострокові відносини можна не розраховувати. Можливо, про себе нагадає колишній, який живе в іншій країні. У вівторок незаплановане побачення принесе вам масу позитивних емоцій.

читайте такожМісячний календар на лютий 2022: найкращі і небезпечні дні місяця

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Насолодитися спокійними і гармонійними відносинами на цьому тижні у Близнюків не вийде. Обстановка в парі буде напруженою, а проблеми вимагатимуть негайних рішень. Агресія партнера може спровокувати конфлікт. У житті вільних представників знака з'явиться настирливий шанувальник, який не сприймає відмов.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні у Раків вийти дотримуватися ідеальний баланс робота-відносини. Днем ви професіонал своєї справи, а ввечері присвячуєте всю себе своїй родині. З партнером можна поговорити по душах і виправити старі помилки, які гальмували розвиток відносин. Не виключено, що ви приймете рішення про розставання, проте воно не повинно бути поспішним.

читайте такожРозіб'є вам серце: названі самі невірні жінки за знаком зодіаку

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Якщо початок тижня для Левів буде спокійним, то вже ближче до середи відносини загостряться, і справа може дійти до розставання. Ви можете накрутити себе представляючи неприємну розмову або витівку партнера, яка вас розчарує. Однак у п'ятницю буря вщухне і все повернеться на круги своя. Так що постарайтеся не давати волі емоціям, щоб зберегти відносини.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

В основному тиждень пройде для Дів без сильних потрясінь і ситуацій, які перевертають все з ніг на голову. Однак вівторок порадує приємними новинами. Не виключено, що ви дізнаєтеся про таємницю, яку партнер приховував від вас. Це буде сюрприз, який прийдеться вам до душі. Для вільних представників знака цей період - не найкращий час для нових знайомств.

читайте такожВеликі гроші і фінансовий успіх: кому зі знаків крупно пощастить в рік Тигра

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терези все частіше будуть подумки повертатися в минуле і прокручувати в голові ситуації і події, згадуючи попередні відносини і своїх колишніх коханих. Вам захочеться спробувати почати все з чистого аркуша. Однак потрібно ретельно обміркувати всі за і проти, щоб уникнути розчарувань. У відносинах з нинішнім партнером можливе охолодження.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ситуація у відносинах буде дивувати несподіваними поворотами подій. Можливо ви по-іншому подивитеся на людину зі свого оточення: закохаєтеся або навпаки охолонете до неї. Це ж може бути застосовано і в романтичному листуванні: той хто змушував ваше серце битися частіше, перестане викликати інтерес. Скорпіонам у відносинах варто очікувати непередбачуваної витівки партнера, яка може спровокувати проблеми.

читайте такожКупатимуться в грошах: кому зі знаків Зодіаку пощастить зміцнити фінансове становище в Новий рік 2022

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Неприборканий вогненний темперамент Стрільців на цьому тижні може стати причиною конфліктів з партнером. Ви можете бути різкими у висловлюваннях, і це викличе образи другої половинки. Відносини, які почнуться в цей період, не будуть довгостроковими, проте будуть наповнені чуттєвістю і пристрастю.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Сімейні Козероги на цьому тижні можуть ступити на слизьку доріжку. У відносинах з партнером охолодження почуттів, які ви можете компенсувати закоханістю на стороні. Не варто піддаватися таким небезпечним спокусам. Гарний час, щоб розібратися в своїх справжніх почуттях і бажаннях. Ви зможете усвідомити помилки минулого і що потрібно зробити, щоб відчувати щастя в коханні.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Роман по листуванню на цьому тижні піде не в тому напрямку, куди б вам хотілося і це може викликати проблеми у відносинах. Поточний стан справ перестане вас влаштовувати, і ви захочете змінити ситуацію, поставивши питання про подальшу долю відносин ребром. Можуть зараз намічатися і нові таємні відносини. Гороскоп радить не погоджуватися — дуже скоро ви побачите, що таємні зустрічі не приносять радості, а створюють проблеми.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Про себе може нагадати колишній, і ви задумаєтеся про те, щоб дати відносинам другий шанс. Не виключений роман з людиною, яку ви вважали другом. Однак він не триватиме довго і це поставить під питання ваше подальше спілкування. Особливо складно це буде, якщо у вас спільна компанія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти