Любовний гороскоп на тиждень 17-23 січня: Скорпіонам - загострення пристрастей, Козерогам - небезпечне захоплення

17 січня 2022, 14:25оновлено 3 лютого 2022, 18:43
Кому не варто давати другого шансу колишнім відносинам - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків потрібно освіжити свої відносини сміливими експериментами, а кому поговорити з партнером по душам.

Про те, як період повного Місяця може вплинути на благополуччя представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 17-23 січня: Близнюкам – борги, Терезам - спокуси, Козерогам - доленосні рішення.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні ви можете поступитися своїми особистими кордонами, виправдовуючи любов. Однак варто задати собі питання, наскільки багато ваша друга половинка вкладає ресурсів у відносини. Може бути, ви вкладаєте більше зусиль? В такому випадку розмова по душах може прояснити ситуацію. У п'ятницю у вас може бути непорозуміння з приятелем, який думав, що це більше, ніж просто платонічні відносини.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні ви можете по-іншому подивитися на людину з вашого оточення. Не виключено що спалахне іскра між вами і близьким другом. Однак зірки не радять кидатися у вир з головою, занадто велика ймовірність, що це закінчиться розчаруванням.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 17-23 січня: Ракам - зміни, Дівам - успіх у всьому, Водоліям - проблеми

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Розташування планет може завести відносини Близнюків в глухий кут. Ви можете втратити мотивацію боротися за відносини або про щось сперечатися зі своєю половинкою. Самотні Близнюки, які вважають за краще бути в парі, можуть відчувати себе пригніченими через доступні романтичні можливості. Придивіться до потенційних шанувальників, не виключено, що з одним з них почнуться серйозні відносини.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні з вами багато чого відбувається в сердечних справах, хоча більша частина цього прихована під поверхнею, і ви, ймовірно, вже намагаєтеся контролювати те, що бачать інші. Ваша друга половинка може закатати сцену ревнощів. Можливо, ваш колишній вирішить нагадати про себе і це не сподобається кавалеру. Проводьте більше часу разом - спільне дозвілля зміцнює відносини.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 17-23 січня: Ракам - недруги, Дівам - знаки долі, Козерогам - удача в грошах

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

У справах любовних у Левів на цьому тижні все буде розвиватися досить динамічно. Зверніть увагу на симпатичного колегу або брата подруги, можливо, глянувши на них по-новому, ви не пропустіть свій шанс побудувати міцні відносини. Левам у відносинах в період ретроградного Меркурія доведеться пережити період непорозуміння. Головне, не провокувати сварок і обходити гострі кути.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

У цьому періоді Дів можуть захлеснути почуття. Їх інтенсивність може налякати вас до такої міри, що ви, ймовірно, захочете взяти паузу у відносинах, щоб краще розібратися в собі. Поруч з вами може бути хтось, хто викликає ваші найглибші страхи і вразливості щодо любові. Ви можете бути або не бути у відносинах з цією людиною, але цілком ймовірно, що вашою первісною реакцією буде втеча. Замість цього уявіть, що може статися, якщо ви залишитеся.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Положення планет на цьому тижні може зруйнувати будь-які майбутні романтичні плани, які ви могли б мати. Меркурій, планета спілкування, стане ретроградним у вашому секторі справжньої любові, і ви, ймовірно, будете почувати себе трохи не в своїй тарілці весь тиждень. Можливо, прийшов час змінити те, що ви шукаєте, і те, як ви ставитеся до любові в цілому. Не хвилюйтеся - поки ви готові змінити курс в любові в міру необхідності, ви можете встати на правильний шлях з цим ретроградом.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви можете обдурити себе, вважаючи, що хтось, хто вас приваблює, заслуговує на увагу, коли насправді він чого тільки не вартий. На цьому тижні вам може бути важко довіряти своїй інтуїції в любовних питаннях. Бойовий Марс буде в квадраті з ідеалістичним Нептуном, який в даний час знаходиться у вашому секторі романтики. Хоча ви можете поставити під сумнів чиїсь мотиви, ви також будете легше піддаватися впливу, змушуючи відкидати в сторону свої інтуїтивні здогади і покладатися на надмірно оптимістичний прогноз. Якщо ви у відносинах варто присвятити цей тиждень чуттєвим експериментам з перчинкою.

читайте такожРетроградний Меркурій 2022: дати, що можна і не можна робити, щоб не накликати біду

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні Стрільці можуть надовго застрягти в спогадах минулого. Прокручуючи в голові колишні події і згадуючи колишні відносини, ви можете злегка засумувати. Важливо пережити цей період без повернень назад і "других шансів " - це ні до чого доброго не приведе.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні ви можете вести відносини в тому напрямку, в якому хочете, і навряд чи зустрінете при цьому сильний опір. Хоча в деяких випадках це може бути сприйнято як контроль, зараз більш імовірно, що той, ким ви керуєте, буде відчувати себе задоволеним. Вільним Козерогам слід уважніше придивитися до шанувальників. Не варто дозволяти почуттям себе захлеснути, ви можете стати занадто одержимим кимось і, це небезпечне захоплення може мати серйозні наслідки.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні у Водоліїв можуть частіше виникати розбіжності зі своєю другою половинкою. Знайти компроміс у важливих питаннях буде складно. Не варто давати волю почуттям, наламавши дров помиритися буде складно. Вільні Водолії мають всі шанси зустріти свою другу половинку. Все може початися з невинного флірту!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Риби на цьому тижні можуть виявитися настільки зайнятими спробами з'ясувати, чого хоче від них партнер і забути про власні бажання. Вільні представники знака можуть втратити будь-яку мотивацію для побачень. Однак не варто замикатися в собі. У цей період зірки обіцяють доленосне знайомство.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти