Любовний гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам - похід в загс, Близнюкам - ревнощі, Рибам - роман з другом

3 січня 2022, 14:10оновлено 3 лютого 2022, 19:02
Кому зі знаків не варто зустрічатися з малознайомими людьми, а кому можуть нагадати про себе колишні - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків не уникнути конфліктів з коханим, а кому ретельніше берегти свої таємниці.

Про те, як фаза зростаючого місяця може вплинути на благополуччя знаків Зодіаку, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 3-9 січня: Овнам - виконання бажань, Скорпіонам - гроші, Водоліям - казковий сюрприз.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам нагадають про себе колишні романи, в тому числі і службові. У середині тижня ви можете випробувати почуття ностальгії і захочете повернути колишнього коханого. Однак зірки попереджають не піддаватися романтиці дня, і нагадують, що двічі в одну річку не увійдеш. Ближче до кінця тижня проясниться ситуація в поточних відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільці як ніколи можуть забажати стати птахами вільного польоту. Однак зірки застерігають від поспішних рішень. Ваші почуття можуть дещо охолонути, але це не обов'язково означає, що ви розлюбили, візьміть паузу і розберіться зі своїми емоціями і переживаннями, перш ніж ставити остаточну крапку. Не найкращий час для початку нових відносин.

читайте такожГороскоп на завтра, 2 січня 2022: Овнам – небезпечні спокуси, Близнюкам – витрати, Скорпіонам - плітки

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

В особистому житті Близнюків на цьому тижні буде тягнути напругою. Конфліктні ситуації буде провокувати ваша друга половинка. Можливо скандали будуть на грунті ревнощів. На побачення з людьми, яких недостатньо добре знаєте, краще не ходити.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

З початку тижня ваші відносини вийдуть на новий виток. Нові обставини матимуть прив'язку до минулого: відновлення відносин з колишніми або вирішення старої проблеми в нинішньому союзі. У середу дуже легко заблукати в ілюзіях і прийняти бажане за дійсне. Зате в неділю можна поглянути на відносини під іншим кутом.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам – обман, Скорпіонам - ризик, Стрільцям - вдала знахідка

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Важливі питання стосовно відносин Левам потрібно вирішувати у вівторок або середу. Ранок вівторка - гарний час для нових знайомств, а під вечір пари, які перевірили свої відносини, можуть подавати заяву в загс. Середовище стане ідеальною для експериментів різного роду, це допоможе зміцнити відносини. Левам, у яких службовий роман, слід приготуватися до несподіваних змін.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Побачення на початку тижня буде приємне, проте продовження мати не буде . Якщо тільки це не зустріч з колишнім коханим – тут повернення вже дуже реально. Середа стане часом романтики і ілюзій, а четвер стане сприятливим часом для весілля. На вихідних обережніше з любовними авантюрами.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 3-9 січня: Близнюкам – подарунки, Терезам - втрати, Козерогам - серйозна розмова

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

У житті сімейних Терезів будуть відбуватися важливі події. Вся ваша увага буде спрямована на відновлення гармонії і романтики з вашим партнером. Ідеальний день для цього – середа. Вільні представники знака на вихідних можуть розраховувати на цікаве побачення і важливе знайомство.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам слід проявити обережність з новими знайомими. На перший погляд все може здатися вельми романтично, проте важливо не впадати в ілюзії і дивитися глибше. Ці відносини проявляться з часом, тому поки займіть позицію спостерігача і не падайте у вир з головою. Не виключено, що про себе нагадають колишні кохані.

читайте такожЗбудуться всі мрії: названі самі фартові знаки зодіаку, яким надзвичайно пощастить в Новий рік 2022

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ваша енергія і життєвий потенціал на висоті і це приваблює оточуючих. Однак самі ви на цьому тижні будете захоплені всім, крім відносин. У вже існуючих відносинах ваша нетерплячість і зайнятість можуть зіграти в мінус — ви станете приділяти мало уваги партнеру або вести себе з ним нетерпимо і різко. Якщо сварка не входить у ваші плани, стежте за собою.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Ви будете зайняті ситуацією, яку не вирішили колись в минулому. Можете зустріти когось із колишніх. Існуючі на сьогоднішній день відносини вам захочеться переосмислити. У будні ви все будете сприймати зі знаком "плюс", але в цьому є щось від самообману. Справжній стан справ і в нинішніх відносинах, і що стосується давніх романів ви побачите в неділю. Це важливий день якщо не на подієвому плані, то, принаймні, для того щоб зрозуміти щось дуже важливе для себе.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Перегляду зажадають таємні і віртуальні відносини. До неділі все буде виглядати райдужно, але це завдяки самообману і ілюзій. Це стосується не тільки тих відносин, які у вас вже є - піддавшись внутрішньому голосу, який говорить, що все буде відмінно, ви можете почати таємні відносини або віртуальний роман прямо зараз. Але наскільки такий формат відносин дійсно хороший, стане видно тільки в неділю. У неділю ж оголяться таємниці і в будь-яких інших відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ваша френдзона на цьому тижні просто вимагає перегляду. Не виключено, між вами і людиною з близького оточення спалахне Іскра почуттів. Якщо ви вже в парі вам належить поборотися зі спокусою захопитися кимось із спільної компанії. Не надто зачаровуйтеся, реальну картину нових відносин можна побачити вже в неділю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти