Любовний гороскоп на тиждень 30 січня - 5 лютого: Дівам - засмучення, Левам - випробування

29 січня 2023, 18:40
Астрологи розповіли про те, що чекає всіх представників зодіакального кола на любовному фронті в період з 30 січня – 5 лютого.
Пара, любов
Любовний гороскоп на тиждень 30 січня - 5 лютого 2023 / pixabay.com

Кожному знаку Зодіаку зірки принесуть різні події на особистому фронті, проте до них можна підготуватися заздалегідь, прочитавши любовний гороскоп на тиждень. Також Главред пропонує дізнатися, що жінкам обіцяє Жіночий гороскоп на тиждень 30 січня – 6 лютого: Водолію – велика сварка, Дівам - неприємності.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Овнів на прийдешньому тижні будуть долати емоції і меланхолія. Швидше за все – захочеться відновити відносини з колишнім партнером - і він не відмовиться. Тих Овнів, які вже перебувають у відносинах, чекає розквіт любовних почуттів і насолода один одним.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Наступного тижня Тельці привертатимуть до себе нових людей і не тільки зовнішнім виглядом, а й розумом. Завдяки своїй дотепності Тельцям вдасться вибрати дуже вдалі теми для розмови і вести його, що значно зацікавить нову людину і допоможе завоювати її серце.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

У Близнюків на особистому фронті не клеїться і цю проблему на прийдешньому тижні допоможуть вирішити близькі друзі. Дуже важливо не тільки мати свою думку, а й прислухатися до порад близьких. Іноді з боку видніше.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Ракам варто бути уважним і не дозволити собою маніпулювати. Цілком можливо, що новий обранець Раків виявиться не хорошою людиною, тому не варто поспішати довіряти і будувати з нею відносини, поки ви не будете впевнені в новій людині.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Для левів, які тільки вступили у стосунки – тиждень принесе багато випробувань. Швидше за все будуть розкриватися ті якості партнера, про які ви не здогадувалися. Зберегти відносини можливо, але тільки за однієї умови – бажання повинно бути взаємним.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Можливо, новий тиждень принесе Дівам розставання і завершення відносин. Головне - не робити з цього масштабну трагедію. Нова любов і доленосна зустріч вилікує серце дуже швидко, якщо ви не будете закриватися вдома і страждати.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Терезам необхідно в короткі терміни вчитися управляти своїми емоціями, інакше постійне вихлюпування гніву на партнера призведе до розставання і сварок. Представникам цього знака необхідно бути терплячими, щоб відносини не зруйнувалися.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони на прийдешньому тижні будуть удостоєні довіри від свого партнера в романтичних відносинах. Швидше за все, кохана людина захоче поділитися з вами чимось дуже особистим і запитає поради. Від вашої поради будуть залежати і Ваші подальші відносини.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Для Стрільців майбутній тиждень ознаменується висновками. Зараз як ніколи раніше стане зрозуміло, що судити про ставлення до вас варто за вчинками, а не словами. В кінці тижня належить зробити висновки виходячи з дій вашого партнера.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Для Козерогів тиждень буде нелегким. Представникам цього знака належить довести свої почуття і серйозність намірів своєму партнеру. Прийшов час знайомства з батьками і друзями, але не варто хвилюватися – все пройде відмінно.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Для здобуття щастя в особистому житті Водоліям необхідно подивитися на себе з боку і трохи змінитися. Не зайвим буде стати трохи більш дипломатичним у відносинах з оточуючими і стриманим у відносинах з потенційними партнерами.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Рибам захочеться бути вимогливими і бачити докази любові в діях – і це правильно. Саме вчинки вашого партнера покажуть і розкажуть вам про його справжні почуття. Головне - не перестаратися з вимогами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти