Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада: розставання, службовий роман або щасливі зміни

8 листопада 2021, 12:47
Кому зі знаків варто очікувати пропозиції руки і серця - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Понеділок стане щасливим днем для багатьох представників зодіакального кола. Але вже в середу і четвер підвищується ймовірність скандалів і конфліктів, тому всі заплановані побачення варто перенести на кінець тижня. У сімейних парах розбіжності можуть траплятися на побутовому грунті або через грошових питань.

Про те, для кого зі знаків підвищується ризик крадіжок і поломок цінного майна, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада: ризик пограбування або успіх в грошових питаннях.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Овен

Ваші соціальне та особисте життя будуть тісно переплетені на цьому тижні. Ймовірно, ви відчуєте бажання зробити наступний крок у відносинах і оголосити про заручини або відкрито заявити про свій союз. Не виключено пропозицію руки і серця. Підвищується можливість виникнення службового роману. Вашою пасією може стати начальник або чиновник. Ваше особисте життя буде на виду, тому потрібно постаратися, щоб вона була бездоганною. Таємниці можуть виплисти назовні.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Тілець

Ідеальний день для романтичного побачення - понеділок. Потім в особистому житті необхідно взяти невелику паузу до кінця тижня. В особистому житті сімейних Тільців не виключається можливість виникнення розбіжностей і конфліктів з другою половинкою. У суботу сварки можуть дійти до розставання. Однак вже в неділю можна зайнятися зміцненням союзу - цей день буде наповнений романтичними моментами.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Близнюки

На цьому тижні в особистому житті Близнюків повний штиль. Нові знайомства і побачення чекають кращих часів. Для сімейних представників знака Венера в Козерозі налаштовує до вирішення питань спільного бюджету. Найкраще зробити це в понеділок, так як вже в середині тижня обстановка буде вибухонебезпечна і досягти домовленостей навряд чи вийде. В кінці тижня проводьте більше часу з партнером, але уникайте зайвих розтрат.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Рак

Цей тиждень принесе Ракам щастя в любовній сфері. Відносини, які почалися в цьому періоді, будуть міцними, надійними і наповнені любов'ю. Вам припаде до душі практичний підхід вашої другої половинки до спільного майбутнього. Цей тиждень сприятливий для весілля. Однак не варто йти під вінець в суботу. Початок тижня може порадувати вас щасливими змінами і приємними сюрпризами.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Лев

Любовний човен Левів неабияк пошарпають хвилі на цьому тижні. Підвищується ймовірність сварок з коханими. Можливо, скандал відбудеться на побутовому грунті. У п'ятницю день пройде рівно, проте вже в суботу можливий новий виток конфліктів через зрив домашніх планів. Не найкращий період, щоб знайомити свою другу половинку з батьками.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Діва

В особистому житті Дів затишшя. Цей тиждень пройде без романтичних побачень і нових знайомств. Обстановка у відносинах буде практичною і це не може вас не радувати. Ви любите стабільність і передбачуваність. У п'ятницю ваша друга половинка порадує вас несподіваним сюрпризом, який прийдеться вам до душі.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Терези

Протягом чотирьох місяців Венера буде царювати в сузір'ї Козерога. Такий стан планет пробудить увагу Терезів до сімейних відносин. Цей тривалий період сприятиме зміцненню відносин в парі. Ви проявите максимум зусиль, щоб вдома панували любов і взаєморозуміння. На цьому тижні можна познайомити партнера з батьками або підготувати ґрунт для більш серйозних кроків: переїзду або пропозиції руки і серця.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Скорпіон

В середині тижня вам буде складно стримувати свої негативні емоції. Тенденції періоду не налоштовують до конструктивного спілкування, взаєморозуміння зі своєю другою половинкою буде досягти складно. Ви обидва будете твердо стояти на своєму, і це стане причиною конфліктів. У суботу сварки можуть торкнутися, як і сімейних представників знака, так і тих, хто поки тільки проживає зі своїми партнерами.

читайте такожПовний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021: яку небезпеку таїть в собі цей день

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Стрілець

Ваше особисте життя буде продовжуватися в тому ж ритмі, як і минулого тижня. Якщо у вас були романтичні побачення, варто очікувати їх і в цьому періоді. Якщо було затишшя - воно перейде в цей період за вами. З'явиться можливість вирішити свої фінансові проблеми за допомогою партнера або отримати приємний подарунок. Загалом ситуація на любовному фронті порадує вас стабільністю.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Козеріг

Особисте життя для Козерогів виходить на перший план. Можливо, початок романтичних відносин і закоханість. Відносини можуть стати сигналом вашого самовираження. Саме в союзі ви будете проявляти себе по-максимуму і показувати на що ви здатні. Увага партнера і компліменти підвищать вашу впевненість у власних силах. Ініціатива в будь-яких починаннях буде успішною і повернеться сторицею. Можна розраховувати на серйозні довгострокові відносини.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Водолій

Водоліям не варто очікувати від цього тижня запаморочливих любовних поворотів. У понеділок можливе цікаве листування з шанувальником в інтернеті або таємне побачення. В середині тижня вир професійних обов'язків поглине вашу увагу повністю, тут буде не до романтичних пригод. Несподівані сімейні події можуть змінити ваші робочі плани.

Любовний гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Риби

Риби можуть відчути нудьгу в сфері особистих відносин. Венера в Козерозі - дама практична і майже не залишає місця бурхливим пристрастям і романтичній жертовності, тому що так приваблює представників знака. Однак ті, хто в союзі будуть помічати, що відносини з коханим стають міцнішими. В кінці тижня вільні Риби можуть відправитися на побачення – воно принесе масу незабутніх моментів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти