Магнітна буря 10 серпня 2021: сила удару і поради, як захиститися

10 серпня 2021, 11:32
Магнітна буря 10 серпня 2021 буде досить слабкою: сила удару не повинна перевищити трьох балів.
Магнітна буря сьогодні 10 серпня 2021 що робити
Магнітна буря сьогодні 10 серпня 2021 - що робити / 1zoom.ru

Геомагнітна погода не видна неозброєним оком - але її наслідки здатні надовго вибити з колії. Магнітні бурі в серпні 2021 року здатні порушити графік сну, застопорити роботу і просто зіпсувати настрій.

Імовірність магнітної бурі сьогодні становить п'ять відсотків.

Магнітна буря 10 серпня 2021 буде досить слабкою: сила удару не повинна перевищити трьох балів. Її пік припадає на першу половину дня.

відео дня

Вже сьогодні вночі у багатьох людей можливі проблеми зі сном. Незважаючи на ранкову розбитість – краще не нехтувати ранковою руханкою: навіть кілька простих вправ розженуть кров і поліпшать кровообіг. Через те, що магнітні бурі в першу чергу впливають на кровоносні судини, то це найкраща профілактика нездужань у такі періоди.

При цьому від важких фізичних вправ краще відмовитися: навантаження на серце в цей період повинне бути оптимальним, а не понад норму.

Також не варто зловживати продуктами, де багато кофеїну, і не переїдати в цілому. Крім того, потрібно постаратися не нервувати і не провокувати на скандали оточуючих.

Лікар дав коротку відповідь, від чого підвищується і знижується тиск. Відзначимо, що спекотна погода розширює кровоносні судини, що означає, що кров тече більш вільно і знижується тиск.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти