"Манія переслідування і психічні розлади": маг спрогнозував смерть Путіна

27 березня 2022, 16:41
Він може втратити владу і доживати дні в своєму кабінеті, вважаючи кожного зрадником.
Путін, таро, передбачення
Що чекає Путіна - прогноз мага на 2022 рік / depositphotos.com/

Учасник Битви екстрасенсів, маг Олександр Кантоністов розповів, що російську еліту очікують серйозні репресії, а президент Путін зробить кілька серйозних промахів, через які втратить контроль над РФ.

Маг зазначає, що самий піковий період для президента Росії настане на початку червня. Про це повідомляють Факти ICTV.

Кантоністов вважає, що побоюючись за своє життя, Путін почне проводити чистки з кінця березня до 6 квітня. У цей період всіх незгодних з диктаторським режимом будуть відловлювати і надовго саджати у в'язницю. Жорсткі репресії громадян триватимуть до червня.

відео дня

"Почистять" також і верхівку влади. Військові чини і люди, що займають високі посади можуть пропадати безвісти. І такий стан речей відіб'ється на настроях російської еліти не в кращу сторону.

Маг зазначає, що червень стане переломним місяцем для Росії. Саме тоді підвищується ймовірність повалення влади Путіна. Швидше це буде в результаті бунту еліт, яким все більше закручували гайки.

У цей момент існує реальна загроза фізичного усунення Путіна. Його також можуть отруїти.

Не виключено, що у диктатора може загостритися манія переслідування і психічні розлади. Він буде вважати зрадниками навіть людей зі свого найближчого оточення і дистанціюється від них і піддати ще більшим репресіям. Нестабільний психічний стан Путіна врешті-решт призведе до серйозних прорахунків і помилок, які ще більше йому нашкодять. Бунт еліт почне набувати великих масштабів і втрата контролю над державою стане вельми реальною.

Місяць, коли помре Путін, кантоністів називає приблизний. Він зазначає, що пік життя президента РФ припадає на серпень-вересень 2022 року. Саме тоді і підвищується ймовірність смертельного результату.

Навіть якщо Путін і переживе цей час, 2022 рік стане для нього фатальним – санкції, світова ізоляція і розв'язана війна в Україні зроблять країну ізгоєм, з убитою економікою, а російський народ – жебраками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти