"Травень буде багатим на перемоги": таролог передбачила похмурий кінець війни для України і Росії

16 квітня 2022, 02:35
6532
У квітні симпатії всього світу будуть на боці України, каже експерт.
'Травень буде багатим на перемоги': таролог передбачила похмурий кінець війни для України і Росії
Таролог передбачила похмурий кінець війни для України і Росії / УНІАН

Мир в Україні настане до кінця року, але він буде затьмарений втратами. У найближчі місяці Росія може втратити своїх небагатьох союзників, а нових так і не знайде.

Таролог Ольга Соломка в коментарі "Обозревателю" заявила, що Росію чекає крах, але цей процес не буде швидким.

"Головна карта- це Справедливість, і все, що ми робимо – це правильно і справедливо, тобто наша справа праведна, і перемога буде за нами. І хоча це свято буде затьмарене нашими втратами, але є відчуття перемоги, хоч і зі сльозами на очах. Втім, це буде не дуже скоро, можливо, військові дії триватимуть до кінця року", – зазначила вона.

відео дня

Таролог говорить, що всі спроби Путіна знайти союзників у війні не увінчаються успіхом - у квітні симпатії всього світу будуть на боці України.

читайте такожВійна не закінчиться до 9 травня: експерт пояснив, чому "примхливого хлопчика з бункера" все одно чекає провал"Травень для нас буде багатий ситуативними перемогами, словом, місцями ми звільняємо свої території, тоді як Росія відступає, там панує відчуття поразки. У червні фінансовий стан Росії буде дуже сумним, словом, суцільний дефолт і мало не жебрацтво, а ось у нас буде радість від того, що ми позбавляємося від залежності і долаємо підступні наміри ворога, можливо, звільнимо ще якийсь захоплене ворогом напрямок", – додала таролог.

Вона підкреслила, що в липні можуть бути досягнуті якісь угоди, не факт, що остаточні, можливо, проміжні - пройдуть переговори на високому рівні і підписання певних домовленостей, які дещо придушать гостру фазу, але не завершать війну до кінця.

Про остаточну нашу перемогу, зізналася таролог, можна говорити лише ближче до грудня.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і покінчить він життя самогубством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти