Медик пояснила, до чого призводить тіло повна відмова від цукру

23 листопада 2021, 04:52
За словами медика, відразу через дня після відмови від цукру покращаться травлення і робота кишечника. І у таких людей стабілізується емоційний фон.
Цукор
Медик пояснила, до чого призводить тіло повна відмова від цукру / УНІАН

Відмовитися від цукру складно лише з психологічних причин, а корисний ефект такого кроку швидко проявиться. Про це в коментарі РИА Новости заявила відомий ендокринолог Тетяна Бочарова.

Фахівець підкреслила, що багато людей системно в надлишку вживає цукор, що призводить до проблем зі здоров'ям і фігурою.

"Глюкозу і гарний настрій можна отримувати і без цукру: з круп, фруктів і овочів — натуральних, а не консервованих. Є сила звички, є соціальні традиції - чай з тортиком в гостях, кава з булочкою з ранку. Насправді головне, якщо ви хочете відмовитися від цукру, — замінити цукерки фруктами і протриматися в такому режимі тиждень. Ви побачите перші результати, і вони можуть стати стимулом для того, щоб ви продовжили харчуватися по-новому", - говорить вона.

відео дня

За словами Бочарової, вже через дня після відмови від цукру покращаться травлення і робота кишечника, стабілізується емоційний фон. Протягом тижня явно покращиться стан шкіри, можуть зникнути проблеми зі сном, якщо такі є. Ці процеси будуть розвиватися і в наступні дні, так що Місяць без цукру точно прибере зайві кілограми, поліпшить гормональний фон і імунітет.

читайте такожВ Україні суттєво зміняться ціни на цукор: скільки доведеться заплатити за кілограм

Нагадаємо, раніше китайські вчені довели новий зв'язок діабету і коронавірусу, а американські дослідники знайшли Нова ознака поширеного типу діабету

Кардіолог Олександр Мясников заявив - коли у людини є схильність до діабету або вже спостерігається переддіабетний стан, то допомогти організму може вживання трьох напоїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти