Медик розповів, які ознаки алкоголізму легко помітити на обличчі

16 листопада 2021, 04:23
Директор клініки естетичної медицини Іоанніс Ліакас виділив ще кілька конкретних видимих ознак, які вказують на наявність недуги "алкоголізм".
пляшки, алкоголь
Експерт розповів, які ознаки алкоголізму легко помітити на обличчі / Reuters

Надмірне вживання алкоголю регулярно позначається на стані шкіри обличчя людини. Про це заявив у коментарі британському порталу Express косметолог і директор клініки естетичної медицини Іоанніс Ліакас.

"Регулярне розпивання спиртного може привести до нездорового і тьмяного кольору обличчя", — сказав він.

Крім цього, Ліакас виділив ще кілька видимих ознак, які вказують на наявність недуги. Так, приводом для занепокоєння може стати характерний червоний колір обличчя, а також поглиблені зморшки, проступають судини і поява великої кількості чорних або білих точок.

відео дня

Крім того, фахівець зазначив, що вживання спиртного завжди робить негативний вплив на якість шкіри. За його словами, вкрай важливо вчасно лікувати проблему, оскільки деякі з перерахованих вище симптомів легко можуть привести до проблем, що вимагають втручання лікаря.

читайте такожЩо трапиться з організмом, якщо місяць не пити спиртні напої - відповідь експертів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, вчені знайшли харчову добавку-"вбивцю" похмілля. Виявляється, звичайна харчова добавка може "вбити" похмілля чи не наповал.

Також були названі 5 найкращих способів запобігти похмілля. Є стратегії, які люди можуть використовувати, поки п'ють спиртні напої. Ті допоможуть їм уникнути похмілля.

Пізніше вчені з Університету Глазго встановили - вживання вина замість пива або будь-яких міцних спиртних напоїв дає корисний ефект для організму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти