"Можуть бути трагічні події": астролог Росс попередив про найскладніший місяць 2023 року

27 грудня 2022, 02:15
Астролог попередив, що у 2023 році є висока ймовірність застосування різної зброї, навіть тактичної ядерної.
'Можуть бути трагічні події': астролог Росс попередив про найскладніший місяць 2023 року
Астролог Росс попередив про найскладніший місяць 2023 року / УНІАН, pixabay.com

18 травня 2023 року Юпітер разом із Марсом створять квадрат до Плутона, тому за 15 днів до цієї дати і після буде зберігатися складна ситуація. Про це розповів відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду.

Як зазначив астролог, цей аспект попереджає про серйозні небезпеки і катаклізми у травні. Ба більше, ситуація небезпечна застосуванням різної зброї, навіть тактичної ядерної.

"Опозиція двох агресивних планет – Плутона і Марса – дає вихід напруги і приносить трагічні події, а в поєднанні з Юпітером масштаб цих подій може бути набагато більшим. У травні дуже ймовірні техногенні катастрофи, особливо в Росії", - розповів Росс.

Також астролог зауважив, що цей аспект вказує на складнощі з фінансами і конфлікти через гроші та ресурси. Нові проекти, перш за все, фінансові, розпочаті поблизу цього аспекту, не обіцяють бути вдалими. Тому в травні потрібно бути дуже обережними.

"Плутон і Юпітер у знаку Тельця в поєднанні ще з парочкою затемнень на осі Телець-Скорпіон натякають на фінансові потрясіння та зміни в економічному секторі. Це однозначно буде не найвдаліший період для фінансових ризиків", - повідомив астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти