Москва повторить долю Маріуполя - астролог назвала терміни

11 квітня 2022, 10:17
На території Росії можуть початися військові дії. Цілісність РФ як держави може бути поставлена під сумнів, свідчить гороскоп для Росії.
Маріуполь, Москва
На початку 2023 року планети не обіцяють миру в Росії / Колаж Reuters, pixaby

Маріуполь, який з 3 березня перебуває в облозі російських військ, має деяку географічну схожість з Москвою. Астролог Валентина Віттрок не виключає, що столиці РФ загрожує така сама доля, як і українському місту.

Спеціаліст пояснила у Facebook, що Південний місячний вузол (обмеження) йде впродовж року на з'єднання з Плутоном Росії в будинку фінансів. Там же знаходиться Прозерпіна, що відповідає за трансмутації, зміни або застосування зброї масового ураження.

"Москва, між іншим, знаходиться на тій же географічній довготі, що і Маріуполь, тому доля Москви може повториться з абсолютною точністю як у Маріуполя", - вважає астролог.

Валентина Віттрок розповіла, що з кінця жовтня 2022 року Марс стає в ретроградну фазу, а до цього на початку жовтня Марс з'єднається із Сонцем Росії, тобто вказує на військові дії там, де колись не було розв‘язано територіальне питання або повернення до старих військових справ держави, наприклад Чечня, Придністров'я тощо.

читайте такожУ квітні відбудеться вирішальна битва, названо переломну дату у війні - гороскоп для УкраїниМарс з серпня місяця знаходиться в Близнюках (там, де сонце Росії) вісім місяців. 23 листопада, коли відбудеться сонячне затемнення, у Марса буде точне з'єднання із Сонцем Росії.

"Не буду довго оперувати астрологічними міркуваннями, але на початку 2023 року планети не обіцяють мирного часу Росії, і судячи з того, як проходить транзитний Плутон по 4-му будинку гороскопу, який має відношення до території, то цілісність Росії як держави викликає великі сумніви", - резюмувала астролог.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для Росії та передрік, що вже в квітні в Москві почнуться якісь руйнівні політичні процеси, а їхній підсумок проявиться в серпні 2022 року.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти