Може додати проблем і позбавити удачі: як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

4 жовтня 2022, 15:43оновлено 5 жовтня 2022, 15:13
Прізвище зберігає в собі енергетику роду. Коли жінка бере прізвище чоловіка, це може відбитися на її долі як позитивно, так і негативно.
Нумерологія, шлюб
Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Зміна прізвища після заміжжя - питання суто індивідуальне. У сучасному суспільстві необов'язково брати прізвище чоловіка, хоча раніше це вважалося традицією. Є багато причин не змінювати прізвище після укладення шлюбу. Наприклад, воно може бути неблагозвучним або банально не хочеться займатися тяганиною з документами. А є і ще одна причина - нумерологічна. Главред розібрався, як прізвище впливає на долю людини.

Як зміниться життя після зміни прізвища

Нумерологи стверджують, що ім'я та прізвище людини можуть впливати на її життя. Прізвище, яке ви отримали від народження, завжди впливає на характер. Якщо після укладення шлюбу взяти інше прізвище, щось у вашому житті може змінитися. Крім того, може виникнути конфлікт між особистістю, яка сформувалася до весілля, і тією, яка тільки визначає свої головні характеристики.

Крім того, якщо в новому прізвищі літер буде менше, то це може позначитися на енергії жінки. З довшим прізвищем вона стає впевненішою в собі, ставить амбітні цілі та може позбутися багатьох проблем, запевняють нумерологи.

відео дня

Також варто подивитися на сім'ю чоловіка - наскільки успішні його родичі та чи є сенс брати прізвище чоловіка, адже енергія його роду передасться і вам.

Якщо ж вибрати прізвище правильно, то можна значно поліпшити своє життя.

Як зміниться життя після зміни прізвища

Щоб дізнатися, як прізвище впливає на долю людини, потрібно дізнатися його числовий код. Подивіться в таблицю та складіть всі числа, яким відповідає кожна літера вашого прізвища.

Як визначити числовий код прізвища
Як визначити числовий код прізвища

Якщо підсумкове число вийшло двозначним, наприклад, 16 або 21, складіть ці цифри і дивіться підсумковий результат. Наприклад, 16: 1 + 6 = 7 (дивитися 7 в розшифровці).

Є три винятки — якщо у вас вийшло число 11, 22 або 33 - не складайте цифри, а одразу дивіться розшифровку їхнього значення.

Як розшифрувати чиловий код прізвища

1 - У вас непохитний характер і прагнення перемогти. Нове прізвище лише зміцнить вашу незалежність і додасть сил.

2 - Ви вмієте вирішувати конфлікти і примиряти опонентів. У цьому ваш справжній талант. Нове прізвище дозволить вам ще краще знаходити спільну мову з чоловіком і йти на компроміси.

3 - Ви яскрава і творча особистість з іскрометним почуттям гумору. Прізвище додасть легкості в спілкуванні та зробить вас комунікабельнішою. Також до вас прийдуть оптимізм і фортуна.

4 - Робота приносить вам задоволення, і ви не уявляєте, як можна не любити свою справу. Ваші виваженість і логіка роблять вам честь як в кар'єрі, так і в особистому житті. Після заміжжя ви будете дуже багато часу і сил віддавати побуту.

5 - Розмірене, тихе життя точно не для вас. Ризик - ваше друге ім'я. Заради цікавої мети ви готові повністю змінити своє життя.

6 - Прізвище принесе деякі турботи, вам доведеться відповідати за інших людей і брати на себе багато відповідальності. Однак ви з усім впораєтеся.

7 - Ви прискіпливі та копаєтеся в кожній деталі. Можливо деяким це може здатися нудним, натомість ваша справа працюватиме як годинник завдяки такому підходу.

8 - Ви вмієте заробляти гроші та знайдете для цього будь-які можливості. З новим прізвищем ви можете стати своєрідним енергетичним вампіром. Ви відчуватимете занепад сил і не зможете впоратися з усіма обов'язками.

9 - Вам необхідний сильний партнер, який займеться розв‘язанням приземлених проблем за вас, а ви будете його любити і надихати, як справжня муза.

11 - Діти стануть найважливішою складовою вашого сімейного життя.

22 - У шлюбі ви відкриєте у собі нові таланти і будете дуже щасливі. Вся справа в тому, що ви можете організувати будь-який процес, і сімейне життя не стане винятком.

33 - Не варто брати прізвище з таким числовим кодом, якщо не хочете, щоби у родині часто відбувалися конфлікти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення й твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше Главред писав, як дізнатися свою тотемну тварину і як вона впливає на характер людини.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти