Чи можна щодня їсти фісташки - відповідь ендокринолога

13 листопада 2021, 02:55
Дієтолог і ендокринолог Олена Барредо чітко додала, що калорійність у фісташок досить велика за рахунок жирів, тому їх не можна переїдати.
Фісташка
Чи можна щодня їсти фісташки-відповідь медика / YouTube

Для тіла може бути універсальна користь від щоденного вживання фісташок. Про це в коментарі розповіла РИА Новости дієтолог і ендокринолог Олена Барредо.

"Ці горіхи багаті поліненасиченими жирними кислотами, які допомагають знизити холестерин, також містять вітаміни А і Е, що допоможе нашій шкірі виглядати молодше, підтримає імунітет і поліпшить зір. Крім того, фісташки містять магній, який допомагає при стресах і для стабілізації артеріального тиску. Ці горіхи є хорошим джерелом білка, тому рекомендується вживати фісташки при дефіцитах і зниженій масі тіла", — зазначила Барредо.

Крім того, медик додала, що калорійність у фісташок досить велика за рахунок жирів, тому їх не можна переїдати. Але від фісташок варто утриматися людям з порушеннями функції підшлункової залози. Також фісташки часто сильно солять, тому людям з гіпертонією варто вибирати горіхи без солі.

відео дня

читайте такожЯкий горіх найкорисніше для серця і судин-відповідь дієтолога

Нагадаємо, раніше, співробітники відділення дерматології Каліфорнійського університету (США) здійснили відкриття. Згідно з їхніми висновками, горезвісна "західна" дієта-фаст-фуд, червоне м'ясо та інші продукти, насичені жирами, в багатьох випадках призводить до шкірних захворювань.

Вчені знайшли харчову добавку - "вбивцю" похмілля. Виявляється, звичайна харчова добавка може запобігти похмілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти