Чи можна пити спиртне і не поправитися - відповідь експерта

20 жовтня 2021, 23:09
Спиртні напої дійсно провокують відчуття голоду, каже нутриціолог. Крім того, дуже небезпечна в плані погладшання традиційна закуска під алкоголь.
пляшки, алкоголь
Чи можна пити спиртне і не поправитися - відповідь експерта / Reuters

Алкоголь заборонений у більшості дієт - і для схуднення, і під час боротьби з хронічними захворюваннями. Але, якщо люди не готові повністю відразу відмовитися від випивки, потрібно дотримуватися кількох правил, щоб не набирати зайві кілограми після алкогольних вечірок. Про це в коментарі заявила відомий Нутриціолог Лідія Квашніна, повідомляє портал Чемпіонат.

Для того, щоб зберегти ідеальну фігуру, вона радить вживати не дуже міцний алкоголь і стежте за кількістю і калорійністю випитого. Спиртні напої дійсно провокують відчуття голоду, каже Квашніна. Крім того, зазвичай до алкоголю йде закуска, не завжди найкорисніша і часто дуже калорійна: снеки, бутерброди, фрукти, гостре, солоне і пряне, які додатково розпалюють апетит.

Краще їсти закуски, які складаються з білків і жирів, щоб відчувати себе ситим. Підійдуть оливки, сири твердих сортів, м'ясо, риба, морепродукти, зелені і листові овочі, горіхи і насіння.

відео дня

Також частіше Квашнина рекомендує віддавати перевагу червоному сухому вину, оскільки в ньому міститься речовина ресвератрол - потужний антиоксидант.

читайте такожЩо трапиться з організмом, якщо місяць не пити спиртні напої-відповідь експертів

Нагадаємо, раніше вчені знайшли харчову добавку-"вбивцю" похмілля. Виявляється, звичайна харчова добавка може "вбити" похмілля чи не наповал.

Також були названі 5 найкращих способів запобігти похмілля. Є стратегії, які люди можуть використовувати, поки п'ють спиртні напої. Ті допоможуть їм уникнути похмілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти