"Ми впустили взагалі все, Марку, чесно!": найяскравіші фотожаби на збій Facebook, Instagram і WhatsApp

5 жовтня 2021, 12:05
Поки власник компанії Facebook Марк Цукерберг стрімко втрачав гроші, користувачі не витрачали даремно вільний вечір і вправлялися в сарказмі.
'Ми впустили взагалі все, Марку, чесно!': найяскравіші фотожаби на збій Facebook, Instagram і WhatsApp
Увечері 4 жовтня стався масштабний збій в роботі популярних інтернет-ресурсів. Наймасштабніші проблеми виникли на платформі Facebook

Невдалий вечір видався четвертого жовтня у всіх любителів скоротати час в соцмережах. Масштабний збій стався на платформі Facebook, а також на сервісах WhatsApp, Messenger та Instagram. Скаржилися користувачі й на роботу Twitter, Telegram, TikTok, Snapchat.

Робота популярних інтернет-ресурсів відновилася приблизно близько першої години ночі за Києвом - збій тривав приблизно сім годин. Інженерам, мабуть, довелося неабияк попітніти, щоби розв'язати проблему. Видання The New York Times писало, що не обійшлося навіть без болгарки: через збій "впала" і пропускна система. Співробітники Facebook не могли потрапити на робочі місця, щоби вручну перезапустити сервери.

'Ми впустили взагалі все, Марку, чесно!': найяскравіші фотожаби на збій Facebook, Instagram і WhatsApp

І поки Марк Цукерберг стрімко втрачав гроші (акції компанії впали на п'ять відсотків, а сам власник Facebook збіднів на 6,6 млрд доларів), користувачі вправлялися в сарказмі. Не відставали й інші соцмережі, наприклад Тwitter, який продовжував працювати, а активність в ньому дуже сильно зросла.

'Ми впустили взагалі все, Марку, чесно!': найяскравіші фотожаби на збій Facebook, Instagram і WhatsApp

Главред собрал зібрав жарти, меми і фотожаби, пов'язані зі збоєм в роботі найпопулярніших соціальних мереж Instagram і Facebook.

Як повідомляв Главред, масштабний збій 4 жовтня - найтриваліший період простою для Facebook з 2008 року, коли через помилку соцмережу відключили приблизно на день, внаслідок чого постраждали близько 80 мільйонів користувачів.

У компанії повідомили, що його причиною збою 4 жовтня стало невдале внесення змін в конфігурацію магістральних маршрутизаторів. У компанії запевняють, що дані користувачів не постраждали.

Власник компанії Facebook Марк Цукерберг особисто вибачився перед користувачами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти