"На енергетичному етапі ми вже виграли": Макс Гордєєв розповів, коли закінчиться війна в Україні

31 серпня 2022, 01:31
Співочий медіум розкрив секрет справжньої перемоги для України.
Макс Гордєєв
Макс Гордєєв розповів, коли закінчиться війна та про перемогу України / instagram.com/maxgord, pixabay.com

Зірковий екстрасенс Максим Гордєєв в ексклюзивному інтерв'ю для Главреда зробив вельми оптимістичний прогноз на результат війни в Україні. Відомий медіум переконаний - прямий шлях до нашої перемоги вже прокладений, і ми впевнено ппямуємо по ньому семимильними кроками.

"На енергетичному – стовідсотково. На енергетичному етапі ми війну вже виграли. І почалась ця енергетична фаза саме 7 липня, коли було Івана Купала. Бо почалася фаза енергії нашої перемоги. І ви бачите, що після того, після сьомого липня, почали хлопці наші трощити їх як ті горішки. І звичайно ми потроху набуваємо все більше і більше техніки, все більше і більше ситуацій позитивних стає", - зазначає Гордєєв.

Однак він підкреслює: ні вищі сили, ні політологи не можуть зараз дати максимально точний прогноз - ситуація на фронті змінюється з блискавичною швидкістю. За нею не встигають ні карти таро, ні всевидюче око, ні маститі військові. "Дуже багато хто говорить: "Ось екстрасенси, вони не можуть зрозуміти, то одне говорять, то говорять, то третє, то четверте". Але тут все так. Ми не можемо повністю сказати. Сьогодні до нас прийшла така енергія. Щось змінилося, хтось змінився, якась затримка зі зброєю ... воно вже змінилося ще на місяць, розумієте? Адже тут не від нас це залежить", - заявляє екстрасенс.

Втім, у нього немає і краплі сумнівів у тому, що Україна переможе. Незважаючи на те, що він зарікся називати будь-які конкретні дати, екстрасенс вже бачить тріумф нашої країни. "На даний момент в мене немає вже більше відповіді на це. Я дуже сподівався, що вона закінчиться в серпні. І, насправді, я для себе зрозумів, що це ситуація, яку контролювати з точки зору езотерики, на жаль, неможливо. Тому ща карти показують одне, ти розповідаєш людям, а потім вони змінюють свою трактовку на пів місяця, на місяць. І це говорить лише про те, що ми можемо змінювати своє майбутнє. Але наразі я відчуваю що вона вже дуже-дуже скоро закінчиться. Я впевнений, що все буде добре, але я для себе зарікся казати коли закінчиться війна. Вона закінчиться і все буде добре для України, і ви побачите наскільки класно все буде. Але вона закінчиться тільки тоді коли кожен з нас зрозуміє для чого саме йому була дана ця війна. І для чого саме він чи вона знаходяться зараз у цій ситуації", - розповідає він.

Також Макс Гордєєв розповів, що ж насправді буде перемогою для України: "Це ситуація, в якій всі ми повинні з вами зібратись, бо найголовніша перемога, правильна перемога – це підтримка один одного. Її не вистачає. Капець, як не вистачає. Ви повинні зрозуміти, що всі ми, українці, відчуваємо одне й те саме".

Стлідкуй за зоряним медіумом Максом Гордєєвим в Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти