"На фронті буде "м'ясорубка" з великими жертвами": астролог дав прогноз на першу половину 2023 року

25 грудня 2022, 05:00
За словами астролога, під час проходження Юпітера по знаку Овна часто трапляються різні катаклізми, катастрофи з вогнем та війни.
'На фронті буде 'м'ясорубка' з великими жертвами': астролог дав прогноз на першу половину 2023 року
Астролог Влад Росс дав прогноз на першу половину 2023 року / УНІАН, kruto.online

У першій половині 2023 року Юпітер рухатиметься по знаку Овна, продовжуючи свій шлях, розпочатий у 2022 році. Відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів, що чекає на Україну у перші п'ять місяців наступного року.

За словами астролога, під час проходження Юпітера по знаку Овна часто трапляються різні катаклізми, катастрофи з вогнем, війни, посилюється агресія в суспільстві.

"До весни війна в Україні точно не закінчиться, оскільки Юпітер роздмухуватиме вогонь війни. Через це ворог зробить нові спроби захопити наші території, боротьба за незалежність буде запеклою, а на фронті буде "м'ясорубка" з великими жертвами", - розповів Росс.

Як зазначив астролог, у цей час високопоставлені особи можуть втратити свої посади і піти у відставку. Особливо це стосується Росії, Білорусі, Ірану – в цих країнах все може кардинально змінитися і може статися революція.

"Юпітер в Овні не любить зволікати, тому перші п'ять місяців 2023 року – це час швидких рішень і короткострокових проектів, на які раніше не вистачало сміливості. Коли Юпітер перейде в Тельця, проекти сповільняться, або щось почне їх гальмувати. Тому якщо у вас є короткострокові справи, потрібно їх встигнути зробити в перші п'ять місяців року, скориставшись моментом, поки Юпітер буде перебувати в швидкому імпульсивному знаку зодіаку", - додав Росс.

Астролог зауважив, що з 16 травня 2023 року до 26 травня 2024 року Юпітер буде перебувати в знаку Тельця .

"Юпітер у Тельці – це непростий час, як показує історія. У 2023 році Юпітер не дійде до поєднання з Ураном, який уже давно гостює в Тельці, але буде впевнено до нього підбиратися. Цього року як ніколи буде важливою матеріальна база і стійкість. Тема матеріальних ресурсів стане дуже актуальною і важливою. У кращому випадку Юпітер у Тельці може принести розширення можливостей заробітку і зростання впливу в бізнесі, в гіршому – продовження зростання інфляції, нові закони, які будуть погано сприйняті масами, надто великі очікування, обіцянки і витрати. Негативний вплив Юпітера в Тельці відчує на собі Росія, де все перераховане вище може статися одразу після 16 травня", - розповів Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти