"Почався найфатальніший період": астролог назвала міста України, звідки треба їхати до літа

12 лютого 2023, 20:33оновлено 13 лютого 2023, 08:16
Період війни в Україні набирає нові оберти. Астрологи назвали дуже небезпечні регіони для нашої країни до літа 2023 року.
Гороскоп для України, війна в Україні гороскоп
Гороскоп для України / pixabay

З 12 лютого для України розпочався небезпечний період. Як зазначає астролог Ангеліна Вакуліна, небезпечні транзити відбуватимуться по всьому світу.

"12.02.2023 починається небезпечний транзит по всій планеті. Для України, в тому числі", - говорить астролог в прогнозі, передає Главред.

Астролог зазначила, що велика небезпека для Києва - це Лівий берег.

"По Україні - міста по нижній частині карти країни. Одеса, в тому числі", - додала вона.

Звідки потрібно їхати

"Чи рекомендую я їхати з Києва та України? Так. Через тиждень. Краще перестрахуватися. Дай Бог щоб я була не права", - зазначає астролог.

Вакуліна також додала, що повертатися в Україну краще літом.

Хто така Ангеліна Вакулина

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролог. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Наступ на Україну

"Ми повністю не отримали допомогу, нам її не вистачає. На трьох напрямках ми маємо не розвиток ситуації. Це Донецький, Луганський і Запорізький напрямок. Україна, у багатьох напрямках, тримає оборону. Найнебезпечніший напрямок - це Запорізький. На Донецькому та Луганському напрямку окупанти готують підступні шляхи", - каже астролог Яна Езотеричка.

У Запорізькому напрямку буде руйнування планів.

"Може бути часткова евакуація із Запорізької області, з окупованих територій", - додала вона.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, Таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролог.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні і як будуть розвиватися події найближчим часом.

До того відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і чи покінчить він життя самогубством.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти