"Почнеться ескалація": астролог назвав вирішальний місяць і жахливу дату для українців - гороскоп

19 лютого 2023, 22:40
Емоційне напруження на війні прийде на 6-7 березня, коли буде повний місяць. Військові дії будуть зовсім іншими, каже астролог.
війна в Україні, гороскоп для України
Гороскоп для України / facebook.com/GeneralStaff.ua, pixabay

Війна в Україні до кінця лютого буде не такою активною, як у березні. Все може різко зміниться після річниці війни.

Як каже астролог Олексій Кириченко, вже наступного тижня може початися військова ескалація.

"Сонце відходить від Сатурна і це означає, що якась велика організація буде відсутня. Буде проявлятися Юпітер в Овні, він означає залякування масштабним наступом. Юпітер - глобальний, масштабним. Овен - це спроба окупантів відрізати від України шматок території. З 22 лютого розпочнеться військова ескалація. Енергія буде розрахована щоб налякати нас. Але це все не системне і не таке, що буде досягати мети", - говорить астролог, передає Главред.

За словами Кириченка, емоційне напруження прийде на 6-7 березня, коли буде повний місяць.

Хто такий Олексій Кириченко

Олексій Кириченко вивчає астрологію з 1999 року. З 2005 року почав викладати астрологію. Є автором багатьох статей на тему астрології. Має свій власний ютуб-канал.

"Повний місяць буде в знаку зодіаку Діва. У поєднанні з Сонцем, це Діви Олександр Лукашенко і Валерій Герасимов (керівника збройними силами окупантів - ред). Це означає, що ці люди дуже нервують і будуть психувати. У них будуть якісь важливі події, і вони будуть діяти не системно, а емоційно. Будуть щось влаштовувати", - сказала астролог.

Олексій Кириченко зазначає, що на річницю війни буде Місяць у Стрільці.

"Вони (окупанти - ред) 22-23 лютого розженуться, а 25-26 лютого стикнуться з обмеженням", - говорить Кириченко.

За словами астролога, 23 лютого можна очікувати найважчий день у війні.

"Найбільш напружений і військовий день вважаю 23 лютого. Сонце знаходиться в точці затемнення 24 лютого, це означає, що керівники РФ будуть стикатися з проблемами і наявним ресурсом, який будуть її обмежувати. У них не вистачає чогось для наступу", - говорить він.

Якою буде війна в березні

"З 20 лютого по 20 березня входить знак зодіаку Риби. Війна буде динамічною. Ситуація до кінця 20 березня дуже зміниться. Риби пов'язані з таємницями та операціями. Путін не випадково назвав війну спецоперацією. Через рік дійсно будуть якісь таємні його спецоперації. Але ми через рік побачимо ряд цих спецоперацій. Я спеціально не кажу про операції ЗСУ, щоб не розкривати секретів наших військових", - додав астролог, пише Главред.

Які регіони можуть бути небезпечними

"Всі регіони, які знаходяться біля води і річок. Там буде щось відбуватися", - каже астролог.

Можуть бути якісь операції в:

  • Мелітополі,
  • Херсоні,
  • Одесі,
  • Криму.

Серйозне просування окупантів

"Вони знову загрожуватимуть наступом, але чогось серйозного не буде. Якогось наступу на Чернігів, Суми, Київ, я вважаю, не буде. Але переломний місяць у війні буде саме березень, а не лютий", - сказав астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти