Почнеться смуга невдач: чому не можна святкувати день народження заздалегідь

9 липня 2023, 05:12
2876
Святкувати день народження заздалегідь - значить "грати з долею".

Уродини
Чому не можна святкувати день народження раніше або пізніше спражньої дати / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

День народження - це, мабуть, найважливіше свято в житті кожної людини. Але не завжди виходить відсвяткувати його день в день. Тому багато хто переносить святкування на інші дати - або за кілька днів раніше, або, навпаки, пізніше. Обидва варіанти, згідно з прикметами, погана ідея.

Якщо вам цікаво, які ювілеї категорично не можна святкувати, читайте матеріал: Які дні народження не треба відзначати, щоб не накликати біду - прикмети.

відео дня

Чому не можна святкувати день народження заздалегідь

За кілька днів до дня народження енергетика іменинника змінюється - людина немов оновлюється і очищається від негативу, щоб новий рік свого життя вона могла почати з нуля.

Якщо влаштувати торжество в ці дні, то іменинник не зможе позбутися від старих проблем - вони будуть переслідувати його весь рік.

Крім того, вважається, що енергетика людини сильно ослаблена, а в день народження вищі сили підносять в дар людині новий заряд енергії. Якщо відзначати свято заздалегідь, небесні сили не подарують свій подарунок, і людина хворітиме до наступного дня народження.

Ще один забобон свідчить: святкувати день народження заздалегідь — значить "грати з долею". Таким чином іменинник немов прискорює момент своєї появи на світ. В результаті вищі сили можуть розгніватися.

Також прикмети говорять про злих духів, які приходять до святкового столу. Якщо відзначати день народження заздалегідь, вони залишаться голодними і захочуть провчити іменинника.

Існує думка, що, якщо привітати людину заздалегідь, до свого дня народження вона може не дожити.

Крім того, в народі кажуть: коли людина поспішає відзначити свій день народження, вона квапить і свій останній день на землі.

Також вважається, що не можна відкривати подарунки заздалегідь. Нібито в цьому випадку на іменинника чекає цілий рік невезіння.

Що робити, якщо ви хочете відсвяткувати день народження заздалегідь

Наші предки вважали, що в цьому випадку потрібно сходити до церкви і попросити дозволу у вищих сил, і тоді імениннику вдасться уникнути біди.

Чому заздалегідь не вітають з днем народження

Вважається, що побажання в день народження мають дуже сильну енергетику і найчастіше збуваються.

Вороги можуть скористатися цією ситуацією і побажати імениннику зла.

Якщо відзначати свято заздалегідь, коли енергетика ослаблена, а захисту вищих сил немає, Новий річний цикл може початися з чорної смуги.

Чому не можна відзначати день народження пізніше

Відзначати день народження пізніше справжньої дати також не рекомендується, адже ангел-хранитель, який повинен захищати людину, не зможе потрапити на торжество. В результаті він образиться та впродовж року не буде виконувати свою роботу.

Крім того, у стародавні часи люди вірили, що на день народження людини приходять душі тих, хто пішов в інший світ. Причому з'явитися вони можуть лише в той день, який збігається зі справжньою датою появи на світ. Якщо потрапити на торжество їм не вдасться, то іменинника чекатимуть лише неприємності.

Раніше Главред писав, чому не можна купатися в свій день народження.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти