"Народ піде проти диктаторів": астролог попередила про "розхитування" у світі уже скоро

9 березня 2023, 09:53
Може повстати незгодне із диктаторською поведінкою населення.
Астрология, протесты в России
Астролог попередила про "розхитування" у світі уже скоро/ ua.depositphotos.com, Instagram

У найближчі два роки у світі можуть відбутися заворушення, незгодне із диктаторами населення повставатиме проти них. У світі в цей час буде багато протирічь.

Такий прогноз зробила астролог Ольга Медвецька, про що вона написала на своїй сторінці в Instagram. Вона розповіла, що 7 березня планета Сатурн перейшла у знак Риб. Ця планета повільна і перебуває у кожному знакові по два роки. Отже вона чинитиме свій вплив упродовж наступних двох років.

За її словами, загалом вважається, що проходження такої суворої планети, як Сатурн, знаком Риб може принести багато неприємностей.

"Така думка панує через те, що Сатурн займав вказане положення, наприклад, у 30-х роках, коли були сталінські репресії, у 60-х – час брежнєвських гонінь, коли активно застосовувалась каральна психіатрія, а також в 90-х – панування мафії та "нових рускіх". Тобто можливі і малоприємні моменти до 2025 року", – прогнозує астролог.

Проте вона зазначає, що на момент входу в знак Риб Сатурн не має напружених аспектів, що у свою чергу призведе до прямо протилежних наслідків на рівні подій.

"А саме – звільнення політв’язнів і репресованих, розкаяння фігур світового значення у скоєних помилках та гріхах, допомога нужденним на глобальному законодавчому рівні і закінчення авторитаризму", – пише Медвецька.

У той же час астролог прогнозує, що в найближчі два роки у світі можуть бути заворушення проти диктаторів.

"А також Сатурн – це влада, яка іде антидемократичним шляхом, і коли така влада входить у знак милосердя і реструктуризації, відбувається свого роду невідповідність, через що зможемо у найближчому майбутньому побачити хвилювання у світі незгодних із диктаторською поведінкою влади верств населення, які вважають, що інакшість не лише може, а й повинна існувати. Через це буде багато протирічь у світі в найближчі два роки", – прогнозує астролог.

Раніше астролог Анна Вергелес попередила, що найважчий період чекає на українців з 13 по 22 березня. Це буде найскладніший етап, у який потрібно буде дотримуватися обережності у різних сферах, а особливо в інформаційному полі.

Нагадаємо, раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян спрогнозував, що найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти