"Настає небезпечний момент": астролог попередив про серйозні землетруси під час повні у квітні

29 березня 2023, 03:10
Росс зауважив, що 6 квітня варто підбити підсумки останніх тижнів, особливо пов'язані з діловими відносинами і стосунками в парі.
'Настає небезпечний момент': астролог попередив про серйозні землетруси під час повні у квітні
Астролог попередив про серйозні землетруси під час повні у квітні / Фото pixabay.com, УНІАН

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на квітень 2023 і розповів, чого очікувати від повного Місяця, який буде у знаку Терези. Як зазначив астролог, повня настане 6 квітня о 7:34. Поблизу цієї події можуть статися серйозні землетруси. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

"Мій попередній прогноз справдився: я говорив, що після землетрусів у Туреччині вони перекинуться на Середню Азію, і от зовсім недавно в Афганістані, Пакистані, Узбекистані і на півдні Казахстану вони відбулися. І тепер знову настає небезпечний момент – 5-7 квітня", - розповів астролог.

Водночас Росс зауважив, що повний Місяць не можна назвати занадто стресовим.

"Вісь Терези-Овен буде пов'язана з нашими взаєминами з іншими людьми, з партнерами і партнерськими стосунками. Ця вісь буде притягувати увагу до теми стосунків. Навесні, коли все прокидається, і з'являється багато вогненних сил і активності, люди хочуть більше взаємодіяти один з одним, створювати ділові союзи і пари, зміцнювати фінансові взаємини. Ця повня може поставити перед нами питання взаємин не тільки з людьми, але й із самим собою", - зазначив астролог.

За його словами, 6 квітня варто підбити підсумки останніх тижнів, особливо пов'язані з діловими відносинами і стосунками в парі. Він підкреслив, що Овен – це дуже активний і швидкий знак, тому важливо не робити різких рухів і в усьому дотримуватися балансу.

"Місяць у Терезах буде нагадувати про те, що важливо діяти спокійно, не гарячкувати і не переоцінювати свої сили, оскільки Місяць буде в опозиції до Юпітера", - пояснив Росс.

Як зазначив астролог, управитель повного Місяця – Венера – буде в гармонійному положенні, що зробить цей період непоганим для любовних стосунків і налагодження контактів.

"Тому поблизу повного місяця 6 квітня сприятливо призначати побачення, особливо перші. Дуже ймовірні любовні переживання, зав'язування нових і глибоких відносин, поки Венера не пішла в легковажні Близнюки", - додав він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Також Росс казав, що Російська Федерація "посиплеться на запчастини" у 2025 році. Більш того, астролог допускає, що деякі області РФ виявлять бажання стати частиною України, щоб не стати частиною Китаю.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти