Названо найнебезпечніше місце в будинку, де найчастіше можна травмуватися

22 грудня 2021, 01:30
Ваш будинок сповнений небезпек, що ховаються за кожним кутом. Але не всі кімнати мають однаковий рівень ризику - дослідження виявило найнебезпечнішу з них.
Серіал
Кухня - найнебезпечніше місце в будинку / Кадр з серіалу "Кухня", фото пресслужби 1+1

В кожному будинку або квартирі є одне місце, в якому дуже велика ймовірність отримання травм. У Британії близько шести тисяч людей на рік помирають внаслідок нещасних випадків вдома.

PlumbNation провела опитування, щоби визначити, в яких кімнатах відбувається найбільше нещасних випадків і які це травми, пише видання Express.

З'ясувалося, що найнебезпечніше місце в будинку - це кухня. Чверть респондентів заявили, що саме там трапляється більшість нещасних випадків. Причому жінки дещо частіше травмувалися, ніж чоловіки (25% проти 22%).

Щоби знизити ризики, пов'язані з кухнею, британська благодійна організація із забезпечення безпеки ROSPA рекомендує ретельно планувати місця, де ви будете зберігати речі на кухні. Необхідно, щоби важкі предмети не зберігалися на високих полицях, а предмети повсякденного використання були в межах досяжності.

читайте такожНазвані найнебезпечніші речі на кухні: від чого терміново потрібно позбутися і чим замінити"Будьте особливо обережні з гарячою водою, чаєм, кавою або супом" - радять в організації.

Друга за небезпекою кімната в будинку - це ванна. Тут можна посковзнутися, також тут знаходяться ножиці й приладдя для гоління, якими ви можете поранитися.

Раніше Главред зібрав добірку цінних порад про те, як надати кухні дорогий вигляд і при цьому не витратити жодної копійки.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти