Не варто смітити грошима: астролог назвав небезпечний період для особистого бюджету

29 березня 2023, 23:00
Особливо уважним Влад Росс рекомендує бути в період після 20 квітня.
Гроші, гороскоп, астрологія, Влад Росс
Коли можна витрачати гроші у квітні 2023 року / Колаж фото УНІАН, ua.depositphotos.com, Главред

Якщо ви не рахуєте гроші і не стежите за тим, куди краще витратити, а куди ні, то в квітні ліпше вчинити інакше. Саме квітень 2023 року вимагає підвищеної зосередженості у вирішенні фінансових питань. Про це Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

"Вже з 11 квітня Венера перейде в знак Близнюки. В цей час ставлення до грошей буде більш легким. Якщо в період, коли Венера в Тельці, сприятливо збирати гроші і витрачати їх лише на найважливіше, то після 11 квітня витрати стануть більш легковажними, гроші будуть відлітати наліво і направо", - говорить астролог.

Влад Росс рекомендує добре думати перед тим, як здійснювати будь-яку покупку. Особливо це буде важливо поблизу 20 числах, коли буде сонячне затемнення і ретроградний Меркурій.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Також Росс казав, що Російська Федерація "посиплеться на запчастини" у 2025 році. Більш того, астролог допускає, що деякі області РФ виявлять бажання стати частиною України, щоб не стати частиною Китаю.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти