Не варто чекати послаблення боїв: астролог розповіла, що буде в Україні восени

14 серпня 2022, 11:23
Україна і Росія можуть повернутися до переговорів, але вони будуть дуже складними і український народ їх не схвалить.
Украинские военные, астролог, зодиак
Астролог розповіла, що буде в Україні восени/ Генштаб ЗСУ, rabstol.net

Відома астролог Анна Карпєєва розповіла, що чекатиме на Україну цієї осені. За її словами, зараз немає втішних новин від зірок і планет. Найближчим часом не варто розраховувати, що бойові дії послабляться чи зупиняться.

За словами астролога, Україна і Росія натомість у вересні можуть повернутися до переговорів. Про це вона сказала в інтерв'ю YouTube-каналу TOP.

"Ці переговори будуть дуже складними. Народу не сподобається те, що пропонуватимуть і які рішення будуть", – зазначає Карпєєва.

Астролог зазначає, що період, у який можуть відбуватися переговори, співпаде з ретроградним Меркурієм. Це означає повернення до невирішених питань. За її словами, Україна у вересні та жовтні знову шукатиме необхідні рішення.

Раніше відомий український астролог Влад Росс зазначав, що для України серпень буде дуже важким. 24 серпня – у День Незалежності України – нашу державу можуть масово обстріляти ракетами, є також загроза тактичного ракетного удару.

Нагадаємо, раніше астролог Яна Езотеричка попереджала, що ситуація в Енергодарі і на Запорізькій АЕС дуже складна. За її словами, окупанти будуть йти за своїм планом і планують навіть "катастрофу".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти