Україну масово обстрілюватимуть ракетами: астролог Росс назвав дати "пекла"

12 серпня 2022, 12:57
Серпень буде важким для України, прогнозує астролог.
Ракета, астрологи
Україну масово обстрілюватимуть ракетами – астролог назавав дати/ УНІАН, pixabay.com

Для України серпень буде дуже важким. З найближчих дат, у які можливе серйозне напруження на фронті – це в п’ятницю, 12 серпня, а також в суботу, 13 серпня.

Про це розповів відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Олександру Шелесту. Він зазначає, що у два згадані вище дні можуть бути якісь великі катаклізми.

Друга половина серпня також не віщує нічого доброго, каже Росс. У цей період окупанти можуть здійснювати масові ракеті обстріли України.

"Найближчий місяць буде дуже складним. Буде період, коли Уран буде розгортатися і йти в ретроградний рух між 23 і 25 серпня. Уран управляє Росією. Тож 24 серпня, в День Незалежності, на Україну можуть летіти ракети. Це найнебезпечніший момент для застосування тактичного ядерного удару по Україні", – зазначає астролог.

Раніше астролог Яна Езотеричка попереджала, що ситуація в Енергодарі і на Запорізькій АЕС дуже складна. За її словами, окупанти будуть йти за своїм планом і планують навіть "катастрофу".

Також раніше таролог Рубіна Цибульська зазначала, що є загроза ударів окупантів по Києву та Київській області до кінця серпня. Найнебезпечнішими вона назвала дні з 18-го по 23-е число.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти