Не тільки нашийник і повідець: що потрібно купити собаці для комфортного життя

25 листопада 2022, 15:41
Від наявності тих чи інших предметів буде залежати настрій і стан здоров'я вашого улюбленця.
Пес
Що потрібно купити собаці для комфортного життя / pixabay.com

Якщо ви плануєте завести пса або ж є щасливим власником чотирилапого, то важливо зробити ряд покупок.

Від наявності тих чи інших предметів буде залежати настрій і стан здоров'я вашого улюбленця.

Що потрібно вихованцеві з перших годин життя?

Лежанка. Вона повинна бути зручна для тварини, тобто підходити йому за розміром, а не бути, що називається, "на виріст". Можна замінити лежанку будиночком, але з тією ж умовою — головне комфорт, а не Розміри.

відео дня

Іграшка. Їх основне завдання - не тільки розважати, але і відволікати цуценя від псування предметів домашнього вжитку. Вибір іграшок надзвичайно широкий: м'ячі, плюшеві вироби, плетені чоловічки і навіть спеціальні тапочки.

Не забувайте стежити, щоб вихованець не торкався до того, що для нього не призначене. Наприклад, без перебільшення смертельну небезпеку можуть представляти дроти електроприладів.

Нашийник і повідець. Саме з них починається процес виховання собаки і приборкання її інстинктів. Звертайте увагу на якість продукції: нашийник і поводок повинні бути виконані з натуральної шкіри в кілька шарів, а їх фурнітурі належить бути металевою і зварної.

Миски для їжі та води. Краще віддавати перевагу роздільним моделям. Також цуценяті знадобляться ласощі і корм, про правильний вибір якого читайте нижче.

Лоток для туалету і пелюшки. Туалет знадобиться на перших порах, поки необхідні щеплення ще не зроблені і цуценя не можна вигулювати на вулиці. Запасіться терпінням. Воно буде потрібно, коли будете привчати вихованця справляти свої потреби в потрібному місці і вчасно.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти