Невдахи лютого 2023 року: астролог назвав найбільших лузерів місяця

2 лютого 2023, 12:59
У Овнів виникнуть проблеми зі здоров'ям, Тельці ризикують потрапити в ДТП, а Близнюки можуть посваритися з коханою людиною через дрібниці, каже гороскоп.
Влад Росс
Влад Росс назвав лузерів лютого 2023 / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий 2023 року і розповів, кому зі знаків зодіаку пощастить найменше. Невдах чотири, це знаки зодіаку Овен, Близнюки, Рак і Телець.

Гороскоп Овен на лютий 2023 - обман, зради і таємні романи

За словами фахівця, лютий 2023 року для Овна пройде під знаком "мінус", це буде непростий місяць, можуть виникнути дійсно складні ситуації. При цьому в другій половині місяця друзі та однодумці при переході Меркурія у знак Водолія нададуть Овнам істотну підтримку.

У питаннях кар'єри Овна в лютому може чекати безліч проектів, він може піти абсолютно новим і неординарним шляхом. З'явиться абсолютно новий енергетичний потенціал або новий бізнес.

"У будь-якому випадку попри те, що все буде даватися складно, Овен зуміє зробити марш-кидок. В останній декаді лютого Овну випаде хороший шанс підкоригувати стосунки з кимось, і цей шанс не варто упускати. Можна буде помиритися з близькими і друзями, з ким раніше через норовливий характер Овен посварився", - розповів астролог.

читайте такожГороскоп на лютий 2023 року для Овнів: захист небес, прибуток і нові можливості

В останній декаді місяця Венера увійде в знак Овна, тому представників знака може потягнути на любов, фінансові домовленості, дипломатію в плані ділових партнерств. Тоді плоди творчості й просто заслуги Овна дозволять йому погрітися в променях слави.

У лютому Овен також може з успіхом зайнятися завершенням старих справ, наприклад, оформленням документів, квартирами, переїздами. Він може вирішити ті питання, які давно вимагали уваги, головне – не полінуватися поставити перед собою чітку мету.

11-16 лютого – не найкращий час для великих покупок і вигідного вкладення грошей. Овна в цей час можуть обдурити і пограбувати. Також потрібно намагатися не позичати, оскільки можуть виникнути проблеми з поверненням цих грошей. У цей період варто бути уважнішими до нових знайомств і побоюватися крадіжок.

"Якщо Овен збирається запропонувати начальству новий проект, особливо короткостроковий, то найкраще зробити це 20-23 лютого. Його не лише не виженуть з роботи за, здавалося б, безглузду ідею, але ще і запропонують посаду, про яку Овен так довго мріяв", - розповів Росс.

Що стосується особистого життя, то в першій декаді лютого можливі зради й таємні зустрічі обранця. Крім того, сам Овен може захопитися таємним романом. Можливо, все це проллє світло на справжнє ставлення чоловіка або дружини Овна, про яке він не здогадувався. Слід постаратися бути уважнішими, і тоді Овен не пройде повз свого щастя, каже гороскоп.

До Дня закоханих, 14 лютого, Овну слід проявити свою неординарність, на яку він здатний, зробити сюрприз близьким і рідним.

"Овни вразять обраницю або обранця, особливо заповзятливі в цьому виявляться дівчата і жінки. Хоча багато чоловіків-Овнів попри свою зайнятість також не упустять випадку здивувати і порадувати свою другу половинку. Не потрібно соромитися проявляти себе в коханні", - зазначив фахівець.

В останній декаді лютого можуть спливти старі проблеми у стосунках з дітьми та рідними. Вирішувати потрібно все швидко і без зайвих емоцій, щоб не посваритися з найближчими людьми і навіть сусідами. Тоді Овен не лише позбудеться від вантажу неприємностей, але і підвищить свій рейтинг.

Здоров'я Овна в лютому буде дещо вразливим, особливо ймовірним може бути загострення легеневих захворювань. Необхідно розумно чергувати роботу і відпочинок, оскільки фізична втома може викликати головний біль та вплинути на роботу шлунково-кишкового тракту, який у Овна буде слабким місцем в цьому місяці. Інфекційні та вірусні захворювання, грип і коронавірус теж можуть скосити Овна, щоб уникнути цього, представникам знака необхідно менше бувати в людних місцях і носити маску.

Гороскоп Телець на лютий 2023: ДТП, хвороби, сварки

Лютий навряд чи порадує Тельця. Одразу варто налаштовуватися на те, що події будуть розвиватися не так, як ви очікуєте. Тельцю необхідно задовольнятися тим, що є: робота, гроші, стосунки, не замахуючись в лютому на щось екстраординарне.

"У лютому на шляху у Тельця виникатиме більше перешкод. Це терплячий знак зодіаку, але в цьому місяці хтось зуміє розлютити його "червоною ганчіркою", і, якщо так трапиться, то Телець може все змести на своєму шляху. Тому Телець може різко переінакшувати й перевертати ситуацію в складному для нього місяці", - розповів астролог.

Влад Росс порадив Тельцям в лютому бути обережнішими в дорозі, оскільки можливі ДТП. Також краще не виїжджати за кордон – можливі критичні ситуації в поїздках.

На роботі у Тельця можуть визріти якісь проміжні ситуації.

"Якщо потрібно обговорити важливе питання, то це потрібно робити лише з тими людьми, які можуть ухвалювати рішення і відповідати за сказане. Після розмови начальник перенаправить Тельця до підлеглого, щоби він з ним все обговорив детальніше. Така схема влаштує всіх. Але якщо Телець піде безпосередньо до цього підлеглого, розмова закінчиться нічим", - каже астролог.

читайте такожГороскоп на лютий 2023 року для Тельців: яких сюрпризів чекати

Якщо ви збираєтеся на співбесіду, варто бути не просто самовпевненим, але і компетентним.

"Вдало для Тельця вирішаться лише ті фінансові питання, які йдуть зі знаком "мінус": на пільгу він може розраховувати, а на премію – навряд чи. У лютому йому буде складно задовольнити завеликі апетити і заробити зайву копійку", - сказав фахівець.

В особистому житті Тельця в лютому турбуватимуть батьки, бабусі й дідусі, а також другі половинки. Важливо буде проявити щиру емпатію і допомогти їм. В цей час у близьких Тельця можуть загостритися хвороби, вони можуть задумати переїзд, а можливо просто вирішать повиховувати Тельця, але зроблено це буде аж ніяк не в м'якій, ненав'язливій формі.

Можливі сімейні протистояння. Єдиний спосіб для Тельця перенести це з найменшими втратами – стійко триматися, особливо не реагуючи на те, що відбувається.

Найбільше проблем для Тельця може створити в лютому стан шкіри. Можуть з'явитися прищі, нариви, дерматологічні проблеми. Тельцю важливо займатися сексом лише з презервативом. Рани в цей час будуть гоїтися не кращим чином, тому не варто йти на жодні радикальні косметологічні процедури, міняти засоби по догляду за обличчям, намагатися позбутися від того, що не влаштовує. Краще використовувати відвари трав, наприклад, звіробою, який має дезінфікуючі властивості. Такі засоби повільно, але приведуть шкіру до ладу.

Гороскоп Близнюки на лютий 2023: звільнення, втрата грошей, конфлікти

Для Близнюків лютий-2023 також пройде під знаком "мінус". Марс, планета нещастя, все ще буде рухатися по їхньому знаку, тому можливі ДТП, нещасні випадки, конфлікти, складні ситуації. Доля може ламатися в цей час.

Зірки радять Близнюкам більше спілкуватися, зустрічатися з друзями, знайомитися з цікавими людьми, зокрема і в Інтернеті, вивчати іноземні мови, а головне – не напружуватися. Хоч турбот багато, але навряд чи в цьому місяці вдасться зрушити проблеми з мертвої точки, тож краще не намагатися, а просто насолоджуватися маленькими радощами життя.

Лютий - не найкращий період для штурму службових сходів. Все може просто обрушитися. Близнюків можуть або понизити в посаді, або звільнити. Тому слід бути терплячішими і не проявляти нервозність.

Більшості представників знака буде нелегко вписатися в робочий ритм, виконувати повсякденні справи, спокійно реагувати на зауваження начальства.

читайте такожГороскоп на лютий 2023 року для Близнюків: астролог назвала найприбутковіші дні місяця

Для власного бізнесу час також не особливо вдалий - можна прогоріти. Ризикувати не варто. Краще зберегти те, що є, і не ставити поки що перед собою нові цілі. Цього місяця ймовірні конфлікти з керівництвом, партнерами, колегами, владою, а також може нагрянути податкова інспекція.

У плані фінансів Лютий для Близнюків буде складним і неоднозначним періодом. Не варто нести гроші в банк і здійснювати великі покупки. Краще створити подушку безпеки.

"Схоже, Близнюки стануть найбільшим лузером місяця", - сказав Росс.

А ось особисте життя Близнюків в лютому-2023 може скластися несподівано сприятливо. Вони можуть зустріти другу половинку десь в дорозі, в подорожах, відрядженнях, а також в Інтернеті.

"Якщо вибираєте варіант з інтернетом, то не особливо розраховуйте на сайти знайомств – набагато більша ймовірність знайти свою людину на тематичних форумах, де спілкуються люди зі спільними інтересами. Не факт, що одразу ж спалахне бурхливий роман, але дружба може стати початком більш близьких стосунків", - порадив астролог.

Близнюки в лютому не застраховані від випадкових стосунків і любовних інтрижок. Сімейним Близнюкам бажано проводити більше часу разом зі своєю другою половиною, але не наодинці одне з одним – краще запрошувати друзів або родичів, тоді не буде складних ситуацій між подружжям. Спільні яскраві враження підуть на користь. А ось в чотирьох стінах Близнюки ризикують посваритися з коханою людиною через дрібниці.

Емоційний стан Близнюків в лютому буде не цілком стабільним. Слід намагатися уникати стресів. А якщо доведеться зіткнутися з неприємностями, потрібно поставитися до них з властивою Близнюкам легкістю. Серйозні медичні втручання, наприклад, планові операції, в перший тиждень місяця не рекомендуються. В цілому, Близнюкам не можна ігнорувати тривожні сигнали організму, проте зациклюватися на улюблених болячках теж не варто.

Потрібно продовжувати вести активний спосіб життя і регулярно вирушати на пробіжки. В кінці місяця Близнюки відчують себе набагато бадьоріше, прийде час відновити заняття спортом, поекспериментувати з іміджем і зовнішністю.

Гороскоп Рак на лютий 2023: пристрасть, крадіжки, неприємності

Для Раків Лютий буде несприятливим періодом. Щоб не загрузнути в рутині, потрібно постаратися урізноманітнити свій побут: зробити перестановку в будинку, записатися на курси, експериментувати. Це досить суперечливий місяць, тому потрібно намагатися не форсувати події в жодній сфері життя. Потрібно бути обережним та завбачливим, і тоді ні про що не доведеться шкодувати.

У першій половині лютого на роботі у Раків збільшиться ймовірність конфліктів і необдуманих рішень, які можуть привести до серйозних неприємностей. Але попереджений значить озброєний. Потрібно намагатися на початку місяця не піддаватися на провокації, зокрема власного внутрішнього голосу. Інтуїції зараз теж не варто довіряти. Нікого не слід посвячувати в свої плани і наміри. Також не можна вплутуватися в авантюри.

Друга половина місяця виявиться спокійнішою, але потрібно як і раніше бути увадним. У цей період з'явиться шанс виправити давні помилки і зробити правильні висновки.

Кінець місяця подарує Ракам можливість знайти справу до душі, може прийти невідворотна фінансова підтримка.

читайте такожГороскоп на лютий 2023 для Раків: подарунки долі, прогрес і хороший дохід

Ракам необхідно проявляти обережність під час поїздок і подорожей, інакше їх можуть обікрасти. Рак може втратити все: гаманець, документи, банківські карти. Також є ризик повірити комусь і позичити гроші, які не повернуть.

У романтичних стосунках Раки будуть проявляти більше чуттєвості і сексуальності, що допоможе залучити представників протилежної статі. Сімейним Ракам чари краще направити на свого партнера – стосунки стануть міцнішими і гармонійнішими. У цьому місяці зірки радять Раку не згадувати минулі образи (хоча це найобразливіший знак Зодіаку) і не з'ясовувати стосунки, інакше можна серйозно посваритися.

Вільні Раки в лютому можуть захопитися людиною, яка не захоче афішувати стосунки. Представників знака чекає таємна любов і пристрасть. Можливо, ця людина виявиться не вільною або публічною.

У лютому здоров'я Раків буде нормальним, вони будуть у дуже хорошій формі. Але занадто інтенсивний ритм життя може відбитися і на самопочутті. Тому потрібно уникати стресів, перевтоми, не перенапружуватися на спортивних майданчиках, в залі, не спілкуватися з токсичними людьми. Організм протягом місяця слід підтримувати вітамінами, особливо А і D, а також мікроелементами, які містяться в печінці тріски.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти