Неймовірна головоломка: знайти зайву букву за 10 секунд зможуть лише люди з високим IQ

19 квітня 2023, 17:10
Вам потрібно максимально зосередитися і знаходитися в такій обстановці, де вам ніхто не буде заважати.
жінка, головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / Колаж Фото Adme, ua.depositphotos.com

Головоломки є відмінним варіантом для тренування нашого мозку. Іноді він настільки завантажений повсякденними справами, що життя перетворюється в день бабака, під час якого зникає можливість мислити неординарно.

За допомогою головоломок ви можете розкрити свої здібності і почати сприймати речі по-іншому. У вас з'явиться можливість звертати увагу на дрібниці і помічати те, що раніше навіть не впадало вам в очі.

Ми пропонуємо вам розібратися з однією такою задачкою. Вам потрібно максимально зосередитися, адже у вас буде обмежений час для виконання завдання. Всього за 10 секунд вам потрібно знайти зайву букву, повідомляє Adme.

Перед вами картинка з набором букв Q. Здавалося б, там лише набір з однієї літери, проте це не так. Вам потрібно сфокусуватися і знайти там лише одну зайву букву. Відразу зверніть увагу на те, що вони неймовірно схожі між собою і візуально її не буде видно.

Варто відзначити, що розібратися з цією головоломкою менше ніж за 10 секунд зможуть лише люди з високим рівнем IQ.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / Adme

Де сховалася зайва буква

Якщо вам не вистачило часу, щоб знайти зайву букву за 10 секунд, то ви можете спробувати ще раз, не обмежуючи себе в часі. Ми дамо вам підказку - серед букв Q сховалася буква O. Завдання дійсно не з легких, адже букви неймовірно схожі між собою.

Якщо вам все ж не вдалося знайти букву і ви хочете дізнатися відповідь, то зараз ми розкриємо його. Варто відзначити, що всього на зображенні 11 рядів і 20 стовпчиків з буквами Q. Потрібна нам буква O ховається на перетині між 8 рядком і 10 стовпчиком.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / Adme

Не варто засмучуватися і думати, що у вас низький рівень IQ. Потрібно розуміти, що на різкість вашого погляду впливає все навколо - шум, відволікаючі моменти, втома і інше. Можливо, у вас не вийшло саме через це.

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам знайти справжню маму грає на підлозі хлопчика. На вирішення цього завдання вам дається всього 7 секунд. На самій картинці є підказки, які допоможуть вам дізнатися, хто справжня мама малюка.

Також Главред пропонував розібратися ще з однією головоломкою. Ви потрібно за 11 секунд знайти всього одну зайву букву. З цим завданням впорається лише найуважніші.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти