Неймовірна головоломка по картинці: потрібно за 25 секунд знайти малинове морозиво

30 квітня 2023, 16:06
В середньому людині потрібно витратити 40 секунд, щоб розібратися з цією головоломкою на уважність.
чоловік і жінка, пара, стосунки
Потрібно знайти малинове морозиво за 25 секунд / Колаж фото Jackpotjoy, ua.depositphotos.com

Головоломка - відмінний спосіб відволіктися від буденних справ і влаштувати своєму мозку справжнє тренування. Людина під час вирішення складних задачок мислить нестандартно, спирається на логіку і розвиває свої такі здібності.

Ми пропонуємо вам вирішити складну головоломку по картинці. Єдине, що вам потрібно - це зосередитися і позбавити свою голову від зайвих думок. Вся ваша увага повинна бути сконцентрована саме на цій головоломці. Тоді ви дійсно здивуєтеся, що здатні виконати подібне, повідомляє Mirror.

Перед вами картинка з різними предметами і собачками. Там також зображено морозиво з різними смаками. Вам потрібно знайти малинове морозиво. Варто відзначити, що на зображенні лише одне морозиво з таким смаком.

відео дня

На виконання завдання з елементами оптичної ілюзії вам дається всього 25 секунд. Варто відзначити, що в середньому людині потрібно 40 секунд, щоб знайти малинове морозиво. Лише кожен п'ятий може розібратися з головоломкою за відведений час.

головоломка
Потрібно знайти малинове морозиво за 25 секунд / Jackpotjoy

Де сховалося малинове морозиво

Цей малюнок може змусити вас напружитися. Адже насправді морозиво заховано так, що його важко помітити відразу. Вся справа у великій кількості предметів з малиновим забарвленням - малинові прапорці, тортики, святкові ковпаки, сервіз.

Якщо ви шукали повністю рожеве морозиво, то зробили велику помилку. Пам'ятайте, під час розв'язання головоломок мислити завжди потрібно нестандартно.

Наше малинове морозиво сховалося ближче до правого верхнього кута. А ви змогли його знайти за 25 секунд.

головоломка
Потрібно знайти малинове морозиво за 25 секунд / Jackpotjoy

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам знайти зайву букву О серед букв Q. На вирішення цього завдання вам дається всього 10 секунд. Швидко розібратися з головоломкою зможуть лише люди з високим рівнем IQ.

Також Главред пропонував розібратися ще з однією головоломкою. Ви потрібно за 6 секунд знайти всього одну зайву цифру. З цим завданням впорається лише люди з винятковими навичками.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти