Неймовірний гарнір і божественний десерт: навіщо люди смажать банани

11 жовтня 2022, 03:43
Банан-джерело корисних для здоров'я вітамінів і мікроелементів, але їх смак можна поліпшити.
Смажені банани
Навіщо деякі люди смажать банани / скріншот

Неоціненна користь банан полягає в тому, що при їх щоденному вживанні ми можемо скинути зайву вагу.

Оскільки в бананах багато клітковини і білка, вони дають відчуття насичення на тривалий час, хоча один плід містить всього 100 калорій.

Але деякі люди смажать банани перед вживанням. З них виходить відмінний десерт, а при відсутності цукру і наявності певних спецій ще й непоганий гарнір.

відео дня

Як правильно смажити банани?

Необхідно брати не дуже стиглі банани. Яскраво-жовті і тим більше переспілі плоди на сковороді перетворяться в неапетитну кашу.

Перед обжаркой плоди треба обов'язково почистити і порізати. Про зняття шкірки говорити особливо нічого. Даний процес виконується цілком традиційно.

А ось різати банани потрібно не кружечками, як це зазвичай робиться, а поздовжніми смужками. Занадто довгі плоди можна попередньо розділити на дві три частини або порізати навскоси, як копчену ковбасу.

Товщина кожного шматочка не повинна бути занадто великою. Досвідчені кулінари радять, щоб вона коливалася від 1 до 2 см.

Банани, смажені на сковороді в паніровці

Для приготування однієї з варіацій страви з бананом вам знадобляться:

  • банан;
  • панірувальні сухарі;
  • вершкове масло.

На три плоди знадобиться по 100 грам інших продуктів. Готується блюдо дуже просто. Масло треба розтопити і перелити в окрему мисочку. Нарізані плоди вмочити в масло, а потім обваляти в сухарях.

Смажити фрукти треба на сковороді з розігрітим маслом до приємного золотистого кольору. Потім їх треба викласти на паперові серветки, щоб пішов зайвий жир, а потім посипати корицею з цукровою пудрою і подавати до столу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти